Še en BMW e21 315

Taki je bil deadline :stuck_out_tongue: sej se rabi kr no… pametno vzmetenje pa malo ljubezni se v notranjosti :slight_smile:
Kake bi pa ble pametne 15 razen bbs pa tiste alpina? :slight_smile: morem it malo raziskovat po netu..

Rad bi mel 6 cilindrov ce bo opcija :slight_smile: cene bomo se pa tut z m10 zadovoljili :slight_smile:

En majster hoce met za rulete kr krepko vec :slight_smile: ful me zanima kolko so dejansko vredne ce jih je ze kdo vido..

tistih žaluzij je bilo včasih več univerzalnih kot pa tipskih ..podobno kot rolo zavesice za zadnjo šipo

Ena od še živečih firm z dolgo tradicijo >> http://www.gradulux.org/anglais/accueil/index.php

Kaka pa je bla kaj cena za to? ce se spomnis :stuck_out_tongue:

men so kakšne exip feltne všeč drugače :wink: (malo drugačna mreža kot BBS, ene imam v svoji temi)

nimam pojma ker tega nisem nikoli kupoval,pa tudi točno ne vem kje se je to kupovalo ..ali je hodilo od zunaj ali se je dalo to kupit tudi v kakšni jugoslovanski trgovini..se pa spomnem,da se je dalo zadevo videt tudi na kakšni Ladi ali podobnem vzhodnem avtomobilu in ne samo na zahodnjakih ..ni pa bilo tega full kot kasneje zavesic katerih je bilo precej več in se jih je dalo dobit praktično v vsakem italjanskem pajzlu tipa trgovina z mešanim blagom :laughing:

v nemčiji so nove od 120€-150€ odvisno za kater avto iščeš, pa barvo lahk zbiraš.

za hrošča grejo tudi pod 100

hvala obema :slight_smile: ta tip mi jih hoče prodat za 150 pa so baje alu al plehnate top kvaliteta :slight_smile: mogoce jih bom vzel..
exip felne pa poznam malo ja, so kr ok. Kaki pa mora bit kaj et da vem kaj vse nekak not pase pa da ne čoha nič oz z minimalnimi modifikacijami?

7x15 et13 topshit! :wink:

Seveda pa se je zglodilo meni isto ko pa večini… Natankam skoraj polni tak pa opazim da je zacel bencin cankat po tleh, se peljem hitro domov pa vidim da ne pušča nobena cevka ampak na spoju na desni strani ko pride cel notri za keslat..

Ve kdo kaj lahko tu nardiš? Nwm ce bi glih kupo novi takn :stuck_out_tongue: pa ce slučajno kdo to popraula…

Kaj dejansko ti je počil pleh na rezervarju?
Ker ponavadi preperijo cevke za luftanje na vrhu rezervarja…
Da se to zaflikat z epoksijem, drugače se pa vzame rezervar dol, se ga nafila z vodo in se zalota (tudi v originalu so nastavki na rezervarju zalotani gor)

še boljše je če ga prej opariš, pol pa itak za zihr še vodo notri. Če nočeš uporabljat odprtega ognja,pa ga lahko tudi zaciniš al pa epoxy kot je bilo že zgoraj napisano

pr men podobno spušča, pač ne tankam polno ampak 70%

itak se pol teža bol porazdeli, poweeeeer !

Ja mislim da je pleh pocen al je pa lot malo popustil.. Bomo probali dol vzet ko ga sfali pa zalotat tak ko ste napisali :slight_smile: hvala za nasvet.. Drugace pa bom tak ko je kroma reko, tankas majn, si lazji pa hitrejsi ob enem :stuck_out_tongue:

Ja pa že tako nima e21 nobene teže zadaj :laughing: par kil več v rezervarju samo koristi :wink:

e21 zadaj rabi akku in rezervo…oz. če si OP ne rabiš zadaj nič ker uživaš v počez…jst sm pussy pa se rad hitr pod kontrolo pelem.

hehe :stuck_out_tongue: res je ja. Meni se pa dopade malo obojega, samo se zaenkrat niti negre tolko pocez ko bi jas hoto :stuck_out_tongue:

Jas mam eno vprasanje. In sicer, nabavo sem si zadne pop oute, pa me zanima ce ma kdo kake izkusne z montazo? Moj avto jih prej ni mel. V kompletu sem pa vsaj mislim da dobil vse kar bi potreboval, oz nwm ce mi kaj manjka. :stuck_out_tongue:

Menezdi da jih še noben na forumu nima (zmotiranih)
Rabiš okno z panti in lockom in pa posebno tesnilo za okno; če maš to maš vse.

Lock mislim da pride kar na pritrdišče zadnjih pasov, če snameš okno in tesnilo dol boš pa videl da so tudi že zaprešane zareze za pante na B stebričku in jih samo zbiješ ven in zaščitiš pleh; to je to.

Ok, mislim da imam vse ja :slight_smile: hvala za info.. Malo me je zanimalo predno zacnem kaj gor trgat pa pol nebo slo zmontirat ce nebi mel materiala :smiley: