Tak pa bo še ena e21 na forumu
je pa 315 za letnk pa nwm tocno ker se nimam papirjev ![]()
Avto sem nabavo nekje 2 mesca nazaj, avto je kr ok, treba ga pa je malo pošvasat ![]()
Prvi plan je da bo čim prej registriran za naprej pa m20 motor, felne pa malo nižje mora it obvezno ![]()
Drugace je bil pa avto od kolega, ki mislim da ga je mel na forumu nekaj časa nazaj (cca 3 leta), domoval je pa v lj pred tem ![]()
Tukaj pa še enih par slikic ko sem ga domov pripeljal ![]()

Malo ljubezni potrebuje, ja ![]()
Kul avto, take alpina plastike se nisem videl. Ce je original bi znala v tujini bit kar nekaj vredna…
zdaj bi se pa počasi res lahko nehale govorice da smo opelaški forum ![]()
super super .. me res veseli za vsako staro kramico katera dobi nekaj ljubezni
.. so pa te E21 kar nekakšen hit zadnje čase?
Well done!
Dobrodošel in želim čimveč užitkov in sreče pri avtu. Pa keep us updated!
Kaki plani glede motorja?
Ja ta alpina plastika je orginal ja samo da je na eni strani malo počena
kolko je pa kaj vredno pa nebi vedo..
glede motorja sem razmislal da bom dal notri m20 b25 170ps po pa se mogoce kaki stroker upgrade ce bo kaj viska dnara ![]()
zgleda so res postale e21 kr popularne ![]()
Zanima me edino ce z tistim upgradom volvo 240 sprednje zavorne čeljusti pasejo se vedno original 13 colske felne? ce je kdo ze prodal to.. mam sicer zadnje roke za disk predelavo pa sprenje čeljusti od 323 pa to mislim da gre z 13 colskimi vse..
Hudo, še ena rdeča; kmal bomo lahko ustonovili slovensk sharknose klub ![]()
Če daš volvote gor spredaj, potem trinajstke ne grejo več gor, ne.
Zadnji diski so pa bolj estetska predelava… bobni boljš primejo.
Tiste blende grejo na ebayu za 100-200€
Dobr ga zrihtaj ![]()
ne prodajaj bučnic, sm mel spredi volvote pa zadi bobne, pedal katastrofalen, takoj ko so se dal diski se je ful popravu občutek na pedalu + ročna prime tud pri 30-40 na uro na špure z diski.
ja to si ti men povedal ![]()
kaj je zdej z tvojimi volvoti? si jih že snel dol in so naprodaj al še ne?
Dobro, hvala za nasvet pa info
bom si obnovil cilindre pa mogoče kasneje girlingi.
Rabim pa zadnji odbijac ker je moj cisto crkno, lahko tut samo sredinski del ce ma mogoče kdo doma kje okoli bajte viška
pa ce ma kdo kake sedeze normalne (po možnosti leder).
fajn uzitkov zelim .. enkrt bi se pa vsi e21 karji zmenli z akak krog, bi blo zanimivo ![]()
Malo updejta
svasanje se je zacelo, pa upam da bo cez kaki mesec fertik
je pa kr bol rjavo kot je blo za pričakovat… bo ko bo pa upam da bo avto perajt da se gre lahko na morje
Me pa zanima ce ma mogoce kdo kake kromane odbijače viska pa kaka bi bla kaj cena?
se enih par fotkic:

60€ so pragovi za e21…
Ne mi rečt da so to tvoje flike po podnu in blatnikih? ![]()
Za prage vem kollo stanejo
mene bol zanimajo sprednji pa zadnjo kromiran odbijac ker so moji kr slabi..
Po podu pa blatnikih nisem jas delal flik.. Tako je blo to..
blatnike ti podarim, mam dobre edino enega mi je rob zavihalo ker sem mal preveč odvil gewinde.
Jst mam original nove zase tak da mi stari ne koristijo več.
To milis zadnje al sprednje?
ouuu se dela .. ![]()
jaz svojega sploh ne upam bolj detajlno pogledat, ko vse to vidim in preberem, ko bo kaj dol padlo pa bom renoviral ![]()
Problem mojega avta je ta da so ga prej nekaj kao popraulali, pa to vse nekaj na hitro pa naspol.. Pol ti pa vzame vec cajta da to popraulas zadaj.. Je pa res da ko prvic pogledas se ti zdi ok, ko pa vzames majzl pa zacnes pikat pa ti je samo slabo ![]()