Opel Rekord D Coupé

Avto se je danes končno skoraj popolnoma razdrl, začela se je kazati stara prijateljica Rja in bo kleparije kr dosti za nardit. Slike pridejo jutri :slight_smile:

Dolgcajt ti ne bo :laughing:

Mogoče bi razmislil še o cepljenju proti tetanusu :smiley:

naredi si malo reklame dej, prilimaj kak komad :slight_smile:

No evo ga: Dva komada, ki sta že pred albumom bila posneta :slight_smile: https://www.youtube.com/watch?v=z-Hlq1jyOQ4 in https://www.youtube.com/watch?v=GuF7pzBLNc4 . :slight_smile: Slike pridejo danes zvečer :slight_smile:

in kiri si ti ? :smiley:

tako imam jaz za menjalno ročico

Na slikah v komadu mam še kratke lase (pač eno obdobje brez dolge čupe) :slight_smile:

Ok, in? :slight_smile:

Jackson

sem falu temo! :laughing:

Do groba :slight_smile:

Evo ga, slikice: Pardon, da jih nisem obrnil, sem opazil da so narobe obrnjene, ko sem jih že naložil.

Avto je trenutno v tem stanju:

Kak je pa muzika vam drugač? :smiley:
Avto je kr rjast, pa očitno že enkrat ali parkrat bil “restavriran” s strani kakega sladoledarja. Kolko je trenutno vidne rje je vse na slikah, drugače pa je je celo manj kot sem je pričakoval. :slight_smile:

Sem pa danes kr na standard način (zmajček + špohtl) odstranil 95% izolacije. :slight_smile:

jackson=jackie? lead vocal? :sunglasses:
muzika je primerna tematiki ,,/

:laughing:

Pa neki rekonstrukcije bo treba, sam bo pa hudo! :sunglasses:

Ne. Jackie je pevec in kitarist v bendu. Jackson je pa znamka moje kitare :slight_smile:

Rekonstrukcije bo ful, s tem da nameravam vse te grde flike ven porezat, pa zaflikat tako kot treba.. ker ko sem že vare videl, mi je šlo na bruhanje.

le pogumno, tole bo super ko bo zrihtano !

Lepo da poleg muske najdeš tud čas za obnovo :sunglasses: Sam sem sicer bolj privrženec rocka, a se mi glasba, ki jo ustvarjate sploh ne zdi slaba :sunglasses: drugi komad me spominja na tiste začetne Metallicine albume (and justice for all…)
Sice nisem nek glasbeni strokovnjak :laughing: ampak eno mnenje pa je :slight_smile: sam avto pa tud paše k tvojemu stilu :wink:
…aja pa srečno z obnovo..