No končno en oplov šestak spet v igri ![]()
Škoda ker je samo 150KM, ampak važno da se dere ![]()
A takle zvok da?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LiJygHkSAYI[/youtube]
S tem motorjem bo tak fajni midnight cruiser! ![]()
Je kr blizu ja
samo mu nižine falijo
uf avto bo kar bo, sam je še polno dela. Rešit rjo bo največji problem, ker se tako kot vedno, vedno znova nekje kaže ![]()
Ena taka enostavna rešitev za beštijo:

Tu zgleda tak Papijev Big Brother! ![]()
ta je prej big brother temule:

![]()
Do not make me go into your topic for some pics! ![]()
Drugač pa ja… Za midnajt kruzin’ je takalele varianta čist dost:

Moja ideja je nekaj vmes naredit
se pravi soštange bodo ostale gor, sicer v črni barvi z front lipom. Tehtam še edino v kaki barvi bi bil sam avto. ![]()
Ziza win
![]()
Ja moj je šel v to smer, potem pa sem skrenil na prava pota, zmonital odbijače, menjal feltne… ![]()
Je pa tle noter en malo drugačen motor 3.0 24V ![]()
Kaj pa temu fali s tem motorjem, pomoje prou nč ![]()
Kaj mu fali… Js za volanom! ![]()
Mogoce 6 loputk in trobentic?
Morda res, ampak jst bi se raje sprijaznu s takim pa veš da ti vse dela s prve in še veliko ceneje je ![]()
Serijski 24V ima hitr 250KM ![]()
Saj ja, sem bolj v šali napisal.. Mislim pa, da tudi 3.0 12v nič ne manjka v takem Coupe-ju. ![]()
Saj ja, sem bolj v šali napisal.. Mislim pa, da tudi 3.0 12v nič ne manjka v takem Coupe-ju.
Se strinjam, ja 3.0 12V je še bolj odlschool za ga videt… 2.6 pa je nažalost že plastik fantastik.
Če bo fant predelal na fergije bo dober za videt ![]()
Jst sm za fergije! ![]()
BTTX ti samo pridno rihtaj, progess pa nam le sporočaj ![]()
Hahahahahahah
![]()
So it is decided ![]()

Decki trenutno sem v Čakovcu (z bendom snemamo album), tak da se nič ne dogaja okoli avta, je pa tak, da je 2.6 12v trenutno v planu tak kot je.. karkoli rečete. 6ka linijska in to je to
če pa bo kdaj želja za kaj še večjega, pa se da pol kr hitro prenaredit, ko je 2.6 že delujoč v avtu. ![]()