Opel Manta B400 - Homologation car

Zgleda svetovno!

Zlo lepo napreduješ pri projektu :smiley: kr tko naprej

ma ja.. za vzdrževat bi blo boljše če bi blo črno ..ampak malo šminkanja pa ne škodi a :laughing:
Drgač pa vse speskano,epoxi temeljna in 2K polireutan ..zdej še čakam paketek iz Španije da pride reperatur set in novi batki za čeljusti.Pa še en paket mora prit iz nemčije v katerem je med drugim tudi semering ter tesnilo pokrova diferenciala.Pol se bo lahko začelo ene stvari nazaj skupaj dajat

evo fakiči ..ste me skor prepričali da je eden spreminjal prenos na diffu .. original razmerje je 3.18 ..kljub temu ima po knjigi pospešek do 100 dobrih 7 sekund :laughing:

danes prišel paketek iz Španije

Lepo lepo … samo čeljusti so pa rumene prav lepo izpadle.

OK .. freni done :smiley:

Uporabnike, ki se bodo do drugih obnašalli neprimerno in jih rajcali z šperami bomo bannal! :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

danes špera oprana (stanje odlično) sestavljena in namontirana nazaj v ohišje

To je skor tok dobr k tole: http://www.youtube.com/watch?v=xJqJM4xM-oE&feature=watch_response

i keed i keed, it’s better :smiley:

končno očiščena

Hehe tole si napisal februarja:

No ampak glavno je da je spucano! Potem bo zadeva kmalu sla na peskarijo?

sej zato sem napisal končno :laughing: od takrat se jo nisem več taknil - ja zdaj je v planu peskarija .. morm še malo prečekirat če je še kaj pozabljeno-sam upam da ni ker mi je danes že malo do*izdilo :smiley:

Super napreduješ! Z čim si pa to praskal dol?

z pleskarsko lopatico (aka špahtl :laughing: ) Ponekod sem si pogrel z plinskim gorilnikom .. tam kjer nisem mogel prit z špahtlnom pa kar z pločevinastim trakom ..improvizacija pač ..

prišlo še nekaj novih delov …

Zakaj pa nisi dal školjke peskat?
lp

peskanje sledi …

Aja, nism vedu :smiley:

Jaz sem spraskal dol samo tam pod sprednjimi blatniki ter v notranjosti avta. Ampak sem videl da je model potem vse dol spravil s peskanjem. :smiley: