Opel Manta B400 - Homologation car

Sej kaj pa lahko tudi sam pošvasaš … :smiley:

bo imel klepar manj dela .. oz. sam težje stvari za narest :stuck_out_tongue:

se bom jst lotil kr kej druzga ..le čevlje sodi naj kopitar :smiley:

No saj to imaš pa prav … sj mudi se nikamor, zadeva je vsako leto bolj vredna :slight_smile:

Sam Anzee bi se v tem času že peljal :smiley:

malo se je spet delalo..medtem ko čakam malo bolj prijazno vreme za nadaljevanje karoserije …

Nikjer ni vidt slike kako nalegajo zobniki… je to stimalo al je kej striglo? Pa prestej zobe na zobniku da nagruntamo razmerje :slight_smile:

nč ne striže ..vse kot novo :laughing: v bistvu res ni videti nobenih sledi obrabe na zobnikih ..bom preštel-čeprav so me učili naj bi to pomenilo 4.16 - tisti S75 pa procenti zaklepanja špere

No sej enega lahko preštejmo - 11 zobnikov. 1:4.16 ni možno :slight_smile:
45/11 = 1:4,091
46/11 = 1:4,182

kaj smo že prešteli … 35/11 :question: ala kšn diff najd z 30imi zobi :stuck_out_tongue:

Hmmm…to je pa 3,18! Dolgo ko prasica :laughing:

dolgo ja .. sej pravim da bo treba enga od 30 najdet ..kaj bi to pasalo..kakšen rekord?

ma kdo razumem bi ti potreboval krajši prenost najverjetneje 4.16 al kej podobnega…
Zato pa bi moral nabavit zobnike kod je napisau lauko 45/11 (nekja takega…)
in če menjaš ta velik zobnik sem siguren da moreš tudi ta malega, ker se zobi potem več ne ujemajo…

LP

iz diffov. sicer še nisem diplomiral :slight_smile:, imam pa od senatorja A, omega A če ti kaj prav pride?

lp

po dati je najkrajši 3.85 če se ne motim ..je pa drgač tam napisano da je 11 v kombinaciji z 30 oz. 35 z 9 .. kot bi en spreminjal-čeprav eni trdijo da je original civilna imela razmerje 3.18 in so v dati zapisana razmerja dodatnih difov ki so jih uporabljali v dirkalne namene

nabavljeni novi diski zadaj(original GM),ležaji polosi in še nekaj drobiža

Samo imajo diški navrtanih enih lukenj … res lepo videt nove kose :sunglasses:

Daj povej kje si to naročil? Original GM? Da imajo še vedno zaloge…komaj verjamem :open_mouth:
Zgleda pa da bo res u nulo…

našel sem jih na ebayu..firma pa je atz..so kao special opelaški prodajalci delov..mogoče so kšne lagerje kje odkupli

in dokler se vi zajebavate okoli jaz bijem borbo :imp: :laughing:

diff in vse kar spada zraven speskano in pobarvano

očiščene ene drobnarije,narejena tesnila vzvoda ročne zavore,vijaki in drobiž pripravljeno za cinkanje…prav tako gre na cinkanje “nosilec” bremz ter flanžne ležajev katero je tudi popeskano

No to je super da se premika! :smiley: Aksa bo res lepo zgledala, mogoce bo celo lepsa od l4uk0ta :smiley:

Aaaaaaa, to ne velja, je imel Dejan boljše pogoje na začetku (špera, diski,…) :laughing: :laughing: