BMW E6 2002 (turbo) touring 1971

ja ja, sej vemo papi :slight_smile:

ojačeval bom itak zadeve, sprednji kraki…sem našel ogromno linkov kako popravit togost karoserije na 02 seriji.

Evo eno fotko za une ki ne vedo :smiley:

u papi, a to si na svojem delal lepooooo ? kak podobno misliva :slight_smile:

evo croma … copy - paste … pa no problemos

yes problemos, moj B stebriček je 3 cm širok :slight_smile:

ja sej je bil tudi od kadeta enkrat :smiley:

sem mnenja da če nardiš kletko sam zadaj, bo močnejše kot to v stebričkih

Ti verjetno nočeš posegat v obliko avtomobila, samo v vednost :smiley:

To kar je tle lušta vmes, za tolko je poširjen stebriček :laughing: :laughing: :laughing:

Jaz se nebi strinjal :wink: če narediš samo tisti zadnji del kletke ne pripomoreš nič k povečanju togosti karoserije…
Če primerjam mojega limota ki ima vgrajeno kletko in karavana;
dobiš takoj filing da je vse skupaj bolj kompaktno :wink:

Pa jaz nisem naredil samo v B stebričkih, je dejasnko cela kletka ki je še povsot prišvasana na stebričke.
Vsekakor je varjanta kot jo ima gustl v coupeju bolj učinkovita ob prevračanju vozila,
ampak za mojo se načeloma ne ve :laughing: :laughing: :laughing:

konstruktivna debata zakon, ja papi, maš res, B stebrička ne bom šel širit…

za kaj se gre meni? dodat povezave ker je šasija bolj peresna verzija proti E21 - in vsekakor “pomoje” tudi če se kipneš in če je tam cev kjer je prej ni bilo bo sigurno boljše kot brez in se streha poravna z vrati…, o črnih scenarijih ne razmišljam ker kot napisano potem bi se vozil z XC90 tankom z 25 airbagi po omejitvah…

zadni del rol bara s križem sem mislu, križ se mi zdi bistvena stvar, drgač se pomoje to podere ko karte, kar se tiče pa togosti se da verjetno pojačat na raznih krajih-povarit samo karoserijo

Erik; ja s križem pa je vse druge, se strinjam :wink:

Glede na tvoje želje bi se zadeve lotil tako:
-za zici namontirat rastavljivo kletko s prečno palico (tako kot že imaš v planu)
-čimbolj ojačat karoserijo da pridobiš na togosti (z premišljenimi posegi ojačat pragove… )

tole sem našel pri kolegih nemcih - vse ojačitve, sprednji kraki, noter… tudi rezultat avta z kletko od B stebrička nazaj…

http://forum.bmw-02-club.de/board_entry.php?id=120886

Odlično, jaz bi sledil preizkušenim zadevam, tle so še “kreš test” naredili :laughing: :laughing: :laughing:
In v kolikor imaš čelado se pomoje kr dobro spasiš s to kletko; glede slike na povezavi :wink:

če si jih že vsi kažete bom pa še jst, nove recarote sem zamenjal z novimi recaroti, prišla priložnost pa je blo treba zagrabit.

Novi Recaro speed alkantara, #becauseracecar :laughing:

to je to, prečke morm posekat pa bojo super zame ! Al pa do naslednje šanse pa bojo Clubsport recaroti noter, čeprav tam se znam ustavit ker je nabavna cena 3k€…tule še ni tok bolel.

:slight_smile: jaaa, avto pa tud crn z oranznimi detajli ali kontra, super barvna kombinacija pa se orig so bli 2002 orange al ne ? ala KTM ki so tud ready to RACE :smiling_imp:

sm mel barve narobe nastavljene, zdej vidim, rdeči šivi pa logo so.

Sedeži so vrhunski, sploh alkantara jim res lepo sede.. :slight_smile: Samo so pa najmanjši stebrički na svetu na tej e6-ki :laughing:

https://www.drivetribe.com/p/BKsCFtD7Q2qM7pW1szjy7A/K4oaU6xATN--dnGnIF6PqA

ne steje tole … no turbo …

@croma kaj se dogaja ? sam felne nic turbo ? malo povecaj obrate na masini ko ti vrti felne da bos prej spoliral pol ap bo vec casa za E6 :laughing:

dogaja, kupujem dele, kometic, arp,…delam pa bolj mal :laughing: