Dule kako napreduje sanacija poškodb?

Dule kako napreduje sanacija poškodb?

Stoji vse skupaj
K pridem z morja, se bo zadeva premaknila,učeri sem mal po trstu lutal,sam nč pametnega najdu, če bo čas pa volja(oz.tak butast vreme),bom en dan še do Udin skočil…

a ti tole kej pomaga?
Nejc tole bi znalo bit v veliiiko pomoč
to maš ti ali kak znanec, se prodaja po kosih, ali celota?..dj mi magari na zs napiši tel., pa te pokličem. Hvala ![]()
če še nis najdu… http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8773962&show=2 tale je pocen že kot sama celota ![]()
Ziza hvala
sem že dogovorjen za ogled,če bo za kj maš pivo v dobrem ![]()
Zgleda da mi ni bil usojen
baje ga bo bratranec prodajalca vzel ![]()
škoda
sam tulk pocen pa že lep cajt ni blo dvovratne
res je bil poceni in na slikah je lepo zgledal. ampak glede na opis in sumljivo zvite pragove bi rekel, da je bil poden gnil.
Hja kaj pa vem, vidu ga v živo nism tko, tko da lahko le ugibamo prag, je bil lahko zvit tud od poškodbe, se je že po slikah vidl, da je bil prvi desni blatnik popravljan,tam je bil tud prag zvit,…sicer pa je bla cena res ugodna, na prvi pogled ![]()
Evo ene dve slikce da se vidi, da je avto zopet lep
kej več pa naslednjič…
V družbi sestric:

Celo torto je dobil v opravičilo ![]()

o si že vse uštimal
uživat dokler je še vreme ![]()
Dule super zgleda, torta je pa bila dobra in ne samo za pogledat ![]()
Ne mi rečt, da sem spet zamudil e30 srečanje ![]()
Pravi čas si ga zrihtal ![]()
Moraš jim pokazat še moje darilo. ![]()
Ja končno mi ga je ratal skup spravit
sm takoj v soboto naklepal 550km ![]()
Tele tvoje pohvale bo pa moja najbolj vesela ![]()
Ja je ratal taprav cajt skup zložit
naslednjič te obvestim, da ne zamudiš spet ![]()
a da bi… ![]()

ta magnet moram za pokoro met gor, na naslednjem oldschool srečanju ![]()
Ob hudih nalivih, ki jih je bilo precej zadnje čase, je od nekod začela voda vdirati v prtljažnik
…vse sledi so vodile do luči, kjer so bila tesnila že precej boga, oz na eni strani celo popravljana z silikonom ![]()

na srečo, vsaj ni bilo neprijetnih presenečenj..

vse skupaj sem očistil, zaščitil in nadomestil z novimi tesnili

Sproti sem še pomenjal par drobnarij;zadnji emblem, novo preoblečen mt1 volan je nadomestil enak, vendar še v tovarniškem usnju, med iskanjem kosov za popravilo, pa sem naletel še na oriđinal predpražnike v rjavi barvi, kot je talni tepih ![]()
takole trenutno zgleda notranjost:

Če se razjezim bom pa tole nesel preoblečt, da bo pasalo v avto ![]()

Pa še ena za zaključek, v svetlobi kjer mu celo zlate feltne res pristojijo ![]()

..aja pa feltne so se podložile z 2cm distančniki, tako da sedaj stojijo tako k treba-na robu, spredaj celo kak mm čez ![]()
Uuu, očitno bo sovoznik lahko sedel pri miru
Čimprej preobleči in montiraj, treba sprobat spomladi na E30 turci ![]()
Zgleda, da bo res treba, če bom hotel še kdaj kopilota met na e30 turci
bomo vidl 600 eur se mi lih ne daje še za preoblačenje, se bom lažje odločil po 17-em
![]()