Bmw e30 318i 1987

dobra pridobitev :slight_smile:

600€ sam za sprednja dva sedeža? Mislim da je lauko za neke solidne pare dal preoblečt notranjost c kadettu?

Ja bo treba narest nekej na tem da bo v avto šla :slight_smile:

Tollk bi bla cena še za zadnjo klop;kominacija blago-usnje…sej moram še mal naokol poizvedet za kolk denarja bi kdo drug to kvalitetno naredil :wink: sicer pa bi bil hvaležen če mi kdo, magar na zs, da kontakt tapetnika kjer je on preoblačil :stuck_out_tongue:

600 € ?

Vzemi in ne tuhtaj prevec

probej si strošek znižat da daš namesto usnja eko usnje ..zelo prijazen material in občutno cenejši od usnja

Mah trenutno se še druge stvari rihtajo, med drugim low budget “garaža” letošnje sezone bo itak kmalu konec, sploh pa moram najprej čas najt :unamused: da vodila rešim..

V bistvu mi sploh ni kj preveč do usnja, vendar sva z tapetnikom gledala kako bi skombinirala, da bi bilo vse skupaj skladno .
In sva našla zelo podobno barvo usnja/in skaja, kot so vratne tapete, razlike v ceni bi blo pa le 50eur :cry: v usnju bi ble itak le “bočnice”

ma ni šans da je med vinilom in natur usnjem tako mala razlika ..če bi bilo eko usnje so res male razlike ..dobro-mogoče je mala razlika ker ti gre malo materiala

Samo dej ti vseeno še kakšnega povprašat za ponudbo ..meni se tudi zdi ta malo huda

Se strinjam s teboj, sicer je rekel, da je omenjeni vzorec vinila,med dražjimi/usnja pa med cenejšimi :confused:
ampak ja tud meni se ne zdi poceni, sploh pa lahko da se najde celo kdo, ki ima blago ustrezne barve, kar bi mi v bistvu najbolj ustrezalo :wink:

Za sprednja sedeža, zadnjo klop, sprednje in zadnje bočne tapete, vrečo menjalnika in vrečo ročne. Vse preoblečeno v črno MB usnje sem dal pred tremi leti 700€. Je pa mojster iz Šentilja Klemen Cimperc.
Pa še link od spletne strani katero že ni kar nekaj časa updejtal http://www.jkkdesigns.si/galerija_bmwe30_si.html
Pokliči pa povej želje, mogoče bo bolj ugodno.

Bom kontaktiral tudi tega mojstra, hvala :slight_smile:

Današnji dan se je pričel precej pod pričakovanji, zjutraj sem bil dogovorjen, za montažo cz+ el.pomik stekel, kolega ki bi to zmontiral, naj bi imel še del inštalacije, ki mi je manjkala.
A ko sva vse dala skupaj, sva ugotovila, da nama še vedno manjka, dejansko glavni del inštalacije :confused: …neee brezveze sm frej jemal v službi je bla prva misel…nakar je sledilo kramljanje…vmes mi model omeni da ma na lagru eno špero, k jo kolega prodaja :stuck_out_tongue: ja?..kater ohišje?..malo(tip168) prestavno razmerje?..3.91…enako kot moje :smiley: (no tud krajše nebi škodilo) skratka po “ročnem” testu je pokazalo da je v funkciji . :smiling_imp:
Sold!!!
Špera je zmontirana test je takoj padel :smiling_imp: :smiling_imp: ni ravno kak driftmonster(25%) , a povsem dovolj, da je avto precej bolj zabaven, sicer se mi zdi na trenutke rahlo nepredvidljiva , tako da po pravici povedano se je moram še malo navadit, bo drug petek ravno prilika :stuck_out_tongue:
Je pa prvi vtis definitivno :slight_smile: :stuck_out_tongue: :smiley:
Žal ni blo nikogar, ki bi lahko dokumentiral veselje otroka ob novi igrački :laughing:

:smiley:

zdj k je burnout se obe kuli vrtita… to je glavno :smiley:

…tolk za pokušino, če še znam slike nalagat :laughing:
…update sledi…

A ni tko, da bi to moralo ze brencat okoli :smiley: ?
Sem bil preprican da sem te zadnjic videl. Razen ce se izdeluje druga glava.

Je že skoraj utečen :smiling_imp: , sam ni mi ratal še napisat par besed, pa slik naložit :unamused:
…v bistvu naj slike govorijo…

“poliuretan”

očiščena, znižana, zamenjani “tefloni”

očiščen;

zamenjani semeringi, sklopka

elementi “preobrazbe”

…počasi se lego kocke zlagajo nazaj :smiley:

še novi “ojnični”

..in so ready da skočijo v shonan, pobrušen blok;

ful lepo zgleda mašina! :stuck_out_tongue:
sam a lahko mal manjše slike nalagate, ker mi res vse dol pade ko odprem temo in pol čakam 1 minuto da 20 ubervisokoresolucijskih slik naloži ki jih pol itak pomanjša…
recimo sem opazu da če nalagaš na mojalbum.com ti jih avtomatsko pomanjša ob nalaganju

Hvala, bom v bodoče prek MA nalagal, sem pravkar odprl na tel in videl da res rabi ful časa da naloži :confused:

lepo lepo :slight_smile: a blokado bos kaj v visje prestavil?

btw a na eni sliki sem videl nek V8, a to bo slo naslednje noter ? :slight_smile: