Jap, bil soboto in nedeljo v portorožu sva se srečala, al si videl avto kje na parkingu?
Hja, avto se pelje povsem solidno z tem motorjem, sicer ga moraš zavrtet na ene 4k rpm da pričara nasmeh na obrazu…če pa bi hotel, da bi res letel, bi bil potreben svap na m20b25.
Sem pa zelo zadovoljen kar se porabe tiče, po mestu nekje med 8 in 9,ta vikend ko sem šel na morje, pa sem z 30imi litri 100tke iz Omw-ja naredil 400km(seveda stara cesta) pa nisem peljal počasi(precej prehitevanja, predvsem ko sem šel proti obali)…sicer pa če se vidmo na kakem zboru, lahko sam vidiš “kolk to leti”
Blaž morava probat, če ti še lahko sledim, zdej ko maš naštelan predvžig
Za mano si se prpelo, ampak pozneje ko sem videl avto od strani sem skužo ke si ti.. ampak nisn bil z oldijem, tak da se vnda neje spomniš kakiga golfa črnega..
Imaš OK odmično, ali standard pobrano? Pri mojem se v 2. ne pozna še toliko, v 3. in 4. pa ga na 5k rpm zamori in se noče več vrtit.
Poraba se tud pri men giblje okol 8l, na lepe ralacije pa dobrih 7. Ni glih za hvalit se, v te avte najbolj paše IS, kuri manj in gre precej boljš
Pri meni je odmična ok, na e30 vožnjah me celo sprašujejo če mam is-a not v bistvu nisem še slišal, da bi mel m10 motorji probleme z odmičnimi, bolj je to težava m40…
Is je v bistvu nekak najboljši kompromis, med močjo in porabo, če bi iskal motor za daily-ja bi blo to to, sicer pa sam osebno bi imel najraje not m20b25
Če slučajno kdo ve za kak lep kromiran odbijač, bom zelo hvaležen za info. Ali morda za kako kockico,ki kje propada in ima omenjen odbijač v ok stanju…
Škoda
Vezno steno imam eno dobro ohranjeno PPFL ampak brez zgornjga roba, če ti kaj koristi, se pa kar razlikuje od PFL, ker jih ravno menjujem na mojem.
Za odbijač sem v naših koncih že spraševal, pa imajo vsi ali zvite ali pa zarjavele.
Ovinki Strunjan-Beli križ zadnji “primeren” za drift
Tega sem takoj klical, žal nič.
PPfl vezna mi nič ne koristi, hvala vseeno…je pa trenutno j..ba z temi odbijači, tko da že tuhtam,da bi kupil eno kocko za v kose, sam zarad odbijača
Takle je bil že kar lep čas plan za prednji podaljšek, no zdaj imam upravičen razlog tako da je že na poti.
Le da se sam bolj nagibam k temu, da na mojem avtu ostane črn, bo kot celota pomoje lepše izpadlo…kar se pa ostalih kosov tiče, pa vse nekaj v zraku visi