Bmw e30 318i 1987

Jaz pa gledam 30-tko, dokler nisi v ovinku zavijal levo pa opazim zlate felge :smiley:
Glede zvoka se pa prevec dere avto tako, da gre sredni lonec gor. :angry:
Drugace pa lepa kocka :sunglasses:

Hehe, ravno zato sem te opazil, že ko si bil dva avta za menoj :laughing: res je vpadljivo glasen :smiling_imp: naslednjič pa lahko zavijeva na eno kavo :wink:

Na kocki se je zopet nekaj dogajalo…
ker cagar za temperaturo motorja več ni hotel do sredine, sem zamenjal termostat, sicer je bolje, a se še vedno težko dvigne do sredine :confused:

Nabavil sem original gumi tepihe za e30…po temeljitem čiščenju, našpricani z sonaxovim sredstvom, za gumo so videt takole:

Skrajni čas, je bil že da se avto še malo prizemlji in strša :smiley:

60/35 mora bit malo “kajla”

…sej vem zdej bo pa treba manj balonaste gume :laughing:

Pa še utrinek iz e30 ture(še na prejšnjem podvozju), ta slika se mi je zdela direkt za oldschool :slight_smile:

Odlicno zgleda, sicer nisem ravno pristas zlatih feln, je pa kot celota zelo lep.

Lepa kajla. Zdej morš sam še zamenjat optično majhne feltne :slight_smile:

Men je kombinacija gum in felgn idealna! Glih prav so balonaste :slight_smile:

dobro zgleja zaj :wink:
Kje pa te stoji ona flota oldijev v ozadju?

Hvala vsem za pohvale :slight_smile:

Takšne sem kupil, ker takšne kot so ne zgledajo slabo in mi je bilo prioritetno prej porihtat nekatere druge zadeve, se nisem še spuščal v barvanje sredin, je pa v planu to zimo pobarvat v srebrno :wink:

…kot sem že prej omenil, se bo rešilo čez zimo tudi to, kocka mora obvezno mal kajla mora bit :sunglasses: :wink:

hehe…sej bo še to sezono, mogoče tud dve,na balonih, mi je škoda te gume stran metat, k majo res dobr grip, drgač pa morajo pridet gor 205/50 obvezno!

V Budnjah(Vipava) pri gostilni Anja :wink:

Spet en stric, ki bo vse to porihto? :unamused: :slight_smile:

čak B4 si dal ven in te lowtec not? :question:

ja…zakaj?

ne vem :slight_smile:

..hehe rezultat je zadovoljiv :smiley: v bistvu nekako po pričakovanjih :sunglasses:

jaja enkrat..sicer ga ni blo na spregled, zato sm sam mal pofirbcal, če ma kocka kej opreme,pri tem pa me je nekdo zasačil :laughing: :laughing:

No zdaj je pa kr taprava višina.
Še eno colo pri copatih in je to to.

Hja, da dule šnofa po eni E30ki je pa ja treba šklocnt in tud sm :slight_smile:

Jap :wink:

Hehe, sploh nisem opazil, sam naenkrat se je slika pojavila , na bmwforumu…

To zdej maš 205/55-15 gume gor? Kakšna je razlika v kvaliteti (udobje oz. požiranje neravnin) med prejšnjim in zdejšnjim podvozjem? Teh -60mm spredaj je OK, zadaj pa bi mogu it še kakšen cm dol pa bi bil super :smiley:

Sedanje gume so 195/60, kar se tiče mene mi sedanje podvozje bolj odgovarja saj je bilo prejšnje res mehko, b4 so nadomestek originala,za eibache pa je splošno znano da so precej mehki in pašejo zraven b6 ali b8 da se avto pelje tako kot se spodobi… če pa bi hotel obdržat b4 bi bilo bolje kombinirat z H&R.
Višina avta je meni všeč, ker sem želel "kajlo :sunglasses: " sicer obstaja od istega proizvajalca tudi -60/50 komplet :wink:

Ta vikend je kockica prvič v mojem lastništvu videla morje :smiley:
utrinki iz poti:

V nedeljo viden v Portorožu :laughing: :wink: