Ne vem kako je pri čemerkoli drugem kot pri golfu enki. Sem vprašal na pooblaščencu in nimajo več in v lokalni štacuni mi je obljubljal neke mayle hd iz česar tudi ni blo potem nič. potem sem pa kupu powerflekse ker so najlepše barve.
20k km BP. Me pa zanima kmetek kolko powerfleksov si sfukal da so se ti zamerli da pljuvaš po njih. Ker če je to edini primer ( z linka) za katerega veš potem me ne boš prepričal.
+1 za uničene PowerFejkse, tokrat iz prve roke, rumene, na R5 GTT.
Se pravi da na renojih ne delajo.
…in ostalih avtih, kjer niso bili 100% pri stvari ko so konstruirali podvozje ![]()
mogoce pa sprednji pogon dela tezave pa prevec konjicev ?
heeec …
jaz bom tote powerflekse dal zaenkrat samo na stabijih gor, ostalo bom zaenkrat pustil, pa bomo vidli … ker jaz ne cutim nobene zracnosti nikjer, sam jezi me da se mi avto nagne v ovinku ![]()
no tu pa se red district
v zivo je zadeva kr berljiva - bom pa se poskusil z druge strani osvetljit, no koncu pa bo po vsej verjetnosti original osvetljitev od isntrumentov ![]()
jhgg
kmetek: a ni to uni video s katerim si me ti na suho v moji temi?
Avto se ti nagne iz drugih razlogov, mehki amortizerji in vzmeti in originalen stabilizator ![]()
ma kaj vem.. okfedre pa amortizerji, kot sem ze napisal fedre so HundR 40mm nizji, amortizerji pa nastavljivi koninastavljeni na nekje 2 od 6 s tem da sen samo enkrat dal na 6
ni vozno …
stabilizator pa je roiginal res je, sam kaj aftermarket za te E21 pa niti ni, razen alpina kaksen ki je cenovno ADIJO pa se ni jih za dobit, pa mislim da je samo 1mm debelejsi … ![]()
me znaima kak so kaj tile oplcki v originalu, in kaj jim najbolj poveca torzijsko stabilnost, recimo sem gledal video od opelpower pa ko kak slajd potegne ne zgleda da bi se kaj dosti nagnil … pomojem kletka resila tale problem …
Če bi se šasija zvijala do te mere da bi se avto zaradi tega nagibal, bi moral bit narjen iz vzmetne pločevine in povrhu še izjemno slabo skonstruiran
tega pa fantje iz Minhna ne počnejo in nikoli niso. Nagiba se ti kot posledica kombinacije konstrukcije vpetja koles, višine težišča, trdote vzmeti in stabilizatorjev. Nižji & trši se bo manj nagibal, vendar boš davek za to plačal na cestnih neravninah.
se strinjam tuki je cela znanost, lahk daš npr. trše fedre noter ampak boš zgubu na feedbacku na volanu kar pomeni da neboš čutil meje kdaj avto odpizdi. Probal, ni blo fajn…
“zaguncaj” avto bočno pa povej za kolk ga premakneš
pr men je tak ko da bi ga zabetoniral.
mah saj se ne zagunca dosti
kolk so gume mehke.. saj ves jaz mam 13" gor… sem se pa nekaj spomnil, da sem ko sem bil se mlad pa nor odrezal zadnjo polico in notr nasraufal leseno plosco
zvocniki pa to … hmmmmm
bom to popravil pa se malo amortizerje navil pa porocam …
drugace pa je blo v petek fajn na pohorje in se dobro da nimam pretrdih feder, so ble prisotne ledene plosce in sem se lepo drsal, je blo lusno
gori sploh ko je ze sneg na parkingu za zimske radosti ![]()
pa koncno sem dobil lonce da me ne bo vec glava bolela od odprtega auspuha .. ![]()
dost je bilo glavobola ![]()
hja ko je bilo spet malo toplejse vreme pa sem se spravil na rostfrei, bemtis kak se slab mm debela cev deformira ob varjenju, naenkrat postane jajcasta
zaj me se caka pasanje skozi zadnji most ![]()

dobr gre teb to švasanje
a to si kar z MIGom sešvasal?
vem ja zgleda kot da bi pocal, z Migom sem cist malo varil, ravno tolko da sem probal kako gre, pa imam obcutek da je Mig vecinoma bolj povrsinska zadeva .. ucim se rostfraj na tem svasat, tak da Tig, pa da se se malo izgovorim do sedaj sem svasal z pedalom pa najvec aluminij, zdaj pa mi je crknil pedal (preskakuje mehanizem potenciometra, posledicno mam naenkrat 100 A namesto 30 A ) je kr trajalo da sem nagruntal kaj hudica se dogaja pri varjenju, ker se ravno zacelo dogajat ko sem zacel varit RF …
v glavnem drzi pa kot mora, ko bom fertik bom ravno znal en lep var nardit se na RF ![]()
btw je kdo od vas ze kupoval narejene sportne lonce ? jaz sem kupil tega… me pa zanima a je pomembno kako ga vgradis ? smer izpusnih plinov ? ima neko puscico gor, ampak jaz mislim da je vseeno ( ce lahko skoz vidim pa samo en prekat ima … )
drugič prej vprašaj
tole je best buy za ta dnar, pa čist vse variante majo. Kupu sem ga za e21 za sredinskega, dela odlično in mi ga ni uspelo uničit, tak da od mene je to thumbs up.
tud za naslednje projekte mislim da bom kar vse lonce tukaj kupil.
Aja ne, ni blo tako mišljeno, verjetno znaš bolj švasat od mene.
Uprašal sem zato, ker je precej vara in sem mislil da je MIG, pa mi je bilo čudno da nekdo vari rostfrej auspuh z MIGom.
Zgleda si uporabil samo tono fillerja ![]()
Jst ko bom delal auspuh bom dal kar glasspacke (brez vmesne komore) se jih dobi tudi cenej kot na crominem linku, pa zdi se mi da so glasspacki glih taprava stvar za to kar bi mi radi; dokler se polahko voziš so športno-umirjeni, ko ga zahodiš se pa derejo
Pa predvsem sliši se motor čez njih tak kot je, ne kot čez tiste škatle z 100 nekimi odbojnimi stenami in prekati.
Lonec imaš tudi od Simonsa???
sredinskega mam od simonsa, zadnja 2 pa od fabija.
ee pa mi je uspelo.. jebeni auspuh pa most pa polosovine.. ja saj vem lahko bi pelal kr spodaj, ampak kaj naj recem, sem malo trmast ![]()