BMW E21 kanariner

1.jpg
2.jpg
evo tukaj se moj young oldie … da me prepoznate ko se kdaj vidimo :slight_smile: po vsej verjetnosti ze na naslednji voznji - jadranska cesta 27 v mb :smiley:

Dobrodošel in super avto izgleda! :smiley:
Kaka je motorizacija in plani za naprej?

Huda barva, se vidimo v MB!

Heh E21 take barve pa še nism vidu :slight_smile:

hja barva, pac original. Na novo prebarvan. Naceloma ga sploh nisem imel namen barvat, ampak je bilo ze toliko poskodb, da sem se takrat tako odlocil, mi je malo zal, pac bojne rane bi lahko ostale :slight_smile:

danes mi je vseeno ampak v tistih casih vsakodnevne uporabe pa je bilo malo bedno ko te vsaka policijska kontrola precekirala no danes vem zakaj, zmeraj sem mislil da zaradi barve :blush:

ooo kolege mit kanarienvogel :slight_smile: Sem takrat gledal pisano, ko sem videl da je to original barva z original nalepko :slight_smile:

ha ha, ooo :slight_smile: ja tocno ja .. si videl pa je le tisti oldschool flayer prav priso … :slight_smile: no se te vidimo v petek, al ?

Hehe, ti ziher v Medicop-u delaš. :laughing:

:blush: seveda, saj pa te zmeraj lepo pozdravim ko se kdaj srecava :wink:

Pozdravljen, tega avta se pa spomnem, pred leti sem pripeljal kolega po tisto rdečo S13. Sej sem prav seštel ane? :smiley:
Lepo je videt da je v uporabi :sunglasses:

torej ti pa si tisti z unim pickup golfom 1 ? :slight_smile:

prav si sestel stima, matematika - odlicno sedi 5 :wink:

a je kolega ze koncno porihtal pleh na s13?

On je Caddy, ne golf :smiley:
Nevem kaj čaka, ma že celo večnost avto na klocnih pred hišo. Sej, ko zaklučim moj projekt ga bom začel pospešeno spodbujat, da se še letos kam premakne. Se mi zdi, da je tudi na ta forum prijavlen, ampak silvije ni predstavil, ker je malo prenova za tu :slight_smile:

ups .. OK, Caddy … nisem na tekocem glede tega, sam a ni kabina pa cel sprednji del golf 1 ? pa pol pac ostalo zadaj ? ampak ja ..

tista s13 - 200 sx pa je letnik 1991 al 1990 ? sem ze malo pozabil, tak da ni taaaak hudo novo, je pa na meji za oldcshool…

a na tem forumu ni nobenega z E30 ?

hehe sej ni panike. Ja, sprednji del je povsem enak kot 5vratni golf1, zadaj pa so našvasali prikolico, od katere je prevzel vozne lastnosti :laughing:

Nekaj nas je, ampak so e21 bol v stilu tega foruma :slight_smile:

ti si z e21 na varni strani alp kar se popularnosti tiče, se pa čuti nekaj odpora do 85-90 letnikov ponavadi tle :slight_smile:

tak… malo update :slight_smile:

ze nekaj casa me trgalo da bi nekaj poizkusil z mojim oldijem, in zadeva se je malce vlekla, saj vsi vemo kako je to vsakodnevni opravki, ampak koncno se je izslo, in je tudi ze mimo :smiling_imp:

za projekt sem najprej rabil eno masino, staro m10b16 stock, ker nisem zaupal prvi svecki (bila je cela umazana, sem preventivno masino odprl - se dobro da sem jo) in pol so sledili posegi… najboljse da komentiram s slikami…
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

nadaljevanje …
11.jpg
in pol hja po kaksem tednu preganjanj in testiranj se je moralo zgoditi, tega sicer nisem pricakoval, sem bolj mislil da bo stopilo kaksen bat ali pa svecko, ampak mislim da sem nardil zacetnisko napako in sem verjel kar je pisalo da je ta dihtunga prava za mojo masino, kljub skeptiki pri montiranju se je na zacetku dobro drzala :slight_smile: ampak ja, beli dim v vzvratnem ogledalu me je nasmejal :slight_smile:
12.jpg

Je kaj haska od polža ?

Kako je s kompresijo ?

Vodni hladilnik je original ? Oljni hladilnik ?

Uf bravo za podvig! Še več detajlov…a je tole letelo… :slight_smile:

U hudo, cestitke, koncno se je nekdo lotu nekaj takega :sunglasses:

Ja,dej mal vec napis kaj pa kako :slight_smile: je bistveno drugace za vozit?