hehe cool je ta link, a ?
saj pri turbo je ze vse znano, odvisno kolk konjev dobit je se povezano samo z evri ![]()
jaz pac grem bolj v ‘chip shit - ratttt’ style tunig pa stock look. Ce pa se pol vredu pela je pa tak ![]()
Ampak je fajn gledat take build threade. ![]()
tehle zadevc ima jaz par na zalogi ce kdo rabi
lep vikend je bil in tak malo za hec sma z kolegom naredila eno turco na areh. ‘oldschool in startrek’ ![]()
sem ze pozabil kak fajn se pelat z oldijem, sonce proti zahodu jaz pa v hribe z piskanjem turbine mmmmmmmmmmmm

ja e21 se ni rabil skrivat ![]()

Tam tisti ovinki na areh ko imajo ob strani škarpo predvidevam, da so bili sladica, a?
Zdaj laufa avto kot mora?
hahah
ma tisti z skarpo mi ne lezijo prevec mam rajs kere nizje.
avto pa kr laufa zaj ja, malo se se lahko zaj vozim pol pa druge gume, te so gladialke.
me je v petek zvecer policja ustavila
sem mislil no super, pa so imeli samo kontrolo alkota, na gume sploh ni posvetil ![]()
zdaj ko sem uzig in svecke porihtal pa se moj street dyno run
hahah
kolega je meril z e36 do 100 nekje slabih 7s (6.7s
) no kakor koli z mojim presenecenjem sem se mu od 100 dalje zacel oddaljevat hmmmm
and 5k obratov ga zacne ornk dusit in tud boost pade al je turbo premali al pa zaciklan downpipe (to pride se porihtano), fergi bi naj zdrzal se vec moci…
pa se video, aja muzika je pac bla po radiu ![]()
Lepo trga tole, mora bit orng igračka za peljat ![]()
Kak so mi ti zvoki turbotov všeč, noro!
Lepo gre!
Nice! Kolko bi naj to imelo kil pa ponijev zdaj( od oke) ?
Kolko maš boosta?
fajn se da peljat, cist na limitu je sklopka, ce se dva peljeta v avtu pol sklopka zacne drset ![]()
kile kaj vem.. tovarnisko bi naj mel 1030, pol pa sem auspuh dol vrgu pa rf dal gor (lazje) sam pol pa turbo zraven tak da isto srajne pomojem
konji pa na oko mislim da okoli 150 ? 160 ? pomojem je navor najvecji gain po nekih izracunih kolega, bi naj vrglo ven 250+ Nm
boostam pa trenutno 1.2 bar nadtlaka za fergijem pri 3500 obratih. Pri slabih 5000 pa je ze samo nekje 0.7 bar
thja downpipe pa turbo. Zgleda da drugo leto porihtam, se ze malo shladilo in nas starcke ze to malo ovira ![]()
Ko ste mi take luste z totim kopanjem naredli, pa glede na to da sem ze bil v prekrsku glede gum, sem sel malo slajdanje trenirat
tak zaj pa cajt za nove gume ![]()

stock M10 na 1bar pa laufa ko duracel ![]()
Zdaj še samo čakam da bom en večer po cesti mimo moje bajte videl špure po tleh ![]()
Zegler kake te so to, to še je ja za eno sezono vredi!
Zrihtaj neke gume zdaj da se gremo kam peljat, da ti ne bo zdaj to izgovor celo sezono
Si že razmišljal kaj bi nataknil gor?
si posnel kak kopa?
Ce ni posnetka, bomo pač predpostavli da je to zaradi zjebane optike …
ja zjebana optika, takega menenja je bil tudi gospod na tehnicnem ![]()
ni posnetka, tezko stat zunaj pa snemat pa zraven se volan motat.. no saj se mam 2 za skurit, ker premali koferam da bi 4 sabo vozil ![]()
kaj bom dal gor, ne vem se.. se odlocam med kakimi semislick al pa cist obicne… semi slick se bojim da bo prevec gripa pa pol ne bo taki fun za moje pizdarje, ceprav po mokrem pa bi naj semi slick bile zabavne …
falken ziex, ni pasja guma, drži enakomerno in ko spusti tud ni tak da bi naenkrat spet zagrabla, jo lepo po indijansko v dim daš v ovinkih.
Če hočeš pa diferencial zdrobit pa Kumho KU36 al pa R888 Toyo.
Samo berem, da kopa, pa nič dokazov, samo neke slike razpadajočih obnovljenih gum ![]()
Rezervne gume so dobre za dimit, bolj je stara boljša je ![]()
no pa se je nasel cas da sem se enkrat spustil kanarcka iz kletke
so pa zraven testirali neko ‘gokart-formulo’ pa so meli stozce in je igrisce bilo malce omejeno, jebiga … pasalo pa je
@l3v4rt hvala, da si fotkno in da mam dokaz da ni kriva optika za obrabo gum ![]()