Tu še nisem 100% kaj bom, za sprednje čeljusti se menda dobijo “poširitve”, da pašejo hlajeni diski. Verjeto pa ostanejo spredaj zaenkrat take kot so, zadaj bodo diski bolj iz prepričanja/šminke kot pa kar koli druga.
BTW menda ima zavorni sistem pri glavnem zavornem cilindru en ventil za zadne bobne, ki bi naj ohranjal tlak v zadnjem sistemu in naj ne bi bil zaželjen pri diskih zadaj. Ima kdo kaj izkušenj, če moram to odstranit?
v mojem nema ventila
drugače pa so 323ke mele serijsko poširjene čeljusti z temi distančniki (niso šli druge čeljusti delat)
edina razlika med čeljustmi za hlajene in nehlajene je en distančnik in 2 gumasta tesnila na čeljust ![]()
Lonec bo očitno treba menjat ![]()

in pa ena bolj vzpodbudna

Bom ga pa verjetno dal v črno usnje s kakimi “športnimi” šivi…
Super izbira volana za e21
lonc pa mislim da je meni ostal, točno tak kot ga imaš ti sedaj, če te zanima, ne bo drag ![]()
Šivi na volanu, bi za moje oko pasali v beli, bi blo skladno s sedeži…
Odlično lonec bi potreboval, se bova dogovorila.
Velja imaš zs …
jst mam isti volan že pripravljen za preoblečit, če je tvoj nepoškodovan in se guma ne suče na volanu ti dam neki dinarčkov pa menjava volane?
A vam avti nikamor ne grejo pa navijate gas na volanu
![]()
vozimo se za opli, ne ostane nam drugega
![]()
Sicer moj tudi ni ravno biser, zato je v planu oblačenje v usnje, lahko pa se zmenimo pa pogledaš… ![]()
Felne sem speskal in na novo pobarval, če uspem jih jutri zmontiram.

sehr schön !
No končno sem uspel še zmontirat…

Simpatično, zdej pa znižat ![]()
Se strinjam. Nižanje bo moralo počakat do konca sezone, tako da bom čez zimo zamnjal zavore, podvozje in povaril vse kar je potrebno popravit.
Drugo leto pa mogoče kake felne v večjih dimenzijah…
Ve kdo kaj je to za en podaljšek spredaj?

Zender ![]()
Hvala
Danes sem zamenjal vse štiti zvočnike, tako da sedaj prav spodobno igra.

Včeraj pa končno prodal hrošča, tak da je BMW dobil prostor v garaži in se lahko začnejo razni posegi ![]()

Naslednji teden imam plan naročit Bilsteine B8 in pa vzmeti, kjer se še pa odločam… Če imam kdo kakšen pametne predloge glede podvozja bom vesel.
kaj pa če vzameš celi njihov kit ..mislim da grejo B12-B16 ..kot mortiči B4-B8 ..če se ne motim imajo eibache gor
Drgač tudi kakšen H&R se mi ne zdi slab ..to kombinacijo sem si jaz za manto vzel