1977 Opel Kadett C 1.2N - Djoda

Motokultivator a?

Ker vidim, da ti ni nobeden napisal:

za tisti orng ‘cuk’, ko pohodiš gas in najprej cukne, pol pa potegne, so v 99,8% krivi kabli za svečke, za njimi pa hodijo fertajler kapa, platine in rotor; potem se pa spodobi še svečke zamenjat in je štrom v nulo :slight_smile:

Tale operacija je do zdaj pozdravila veliko večino kolcamožev, razen če so medtem že pomotoma preveč razštelali fergazer… :slight_smile:

Slednje je bil pa pri mojem 1.2 problem… :laughing:

aha, sem prebral zdejle za nazaj, da je že menjano… pol pa srečno… :stuck_out_tongue:

Sej bom moru to dat nekomu nastavit, ki ima velika ušesa. :smiley: Meni je to uspelo nastavit tako, da je nekako “zadovoljivo”. Pač avto se da peljat… Do mehanika! :laughing:

Tihožitje/Still-Life! :slight_smile:

waaa to bi jaz tuji meu :wink: prodaš? :laughing:

Števc za hitrost moraš pa ta starega obdržat… :wink:

na uro ziher 200 :smiley:… hud bonbon :smiley:

Lauč, sej to vem, ampak vseeno hvala za opozorilo! :wink:

Sej montaža sledi bogsigavedikaterega leta… Moram si priborit še pripadajoči bombonček, pa planeti morajo bit v pravem položaju, pa prava temperatura, da vlažnosti sploh ne omenjam, dan v mesecu mora bit neparni, petek 13i ne velja, pa moja mora bit dobre volje pa tk naprej… :laughing:

Nov bombonček… Pa ne js, žmigavci! :laughing:

Sprva sem jih mislu dodatno temnit, pa mislim, da ne bo potrebe. Pleh, ki drži žarnice poštriham v črno, pa je to to. :sunglasses:

Še vedno pa iščem panele vrat in podobno… Pa take fore… :unamused:

a temu se reče tihožitje? :laughing:

Temu se reče akt! :smiley:

Imam en problemčić…

Na dovodu v fergazer mi rosi bencin… Sem mislu da je cevka al pa objemka, pa ni. Ker sem rezu cevko, menju objemko, celo obrnu cev, in je na strani pumpe vse ok. Torej mora bit tist lulček ko se cev gor natakne al kaj?

Eni solušn’s?

Rahlo ga potolci s kladivom ker verjetno malo “laja” :wink: pol pa se naceloma ta medenina malo zarije v aluminij pa je mir :slight_smile:

Sicer sem tud to že probavu, ampak sem naslonu desčico vmes da kej ne poškodujem, pa zgleda ni blo efekta. :laughing:

Bom probu brez desčice… In z večjim puherjem! :smiley:

Sem pa dobu še en bombonček v zbirki:

Ga bo pa treba fajn spucat pa take fore… Senzor pritiska olja je pa nekje na poti. :sunglasses: Vgradnja? 1x. :laughing:

Cool! Zame eden lepsih dodatkov za C-ja :sunglasses:

Kolko denarja je bila sredina?

160€. Drage so kot bi ble iz zlata… :unamused:

Uffff. Te boljse da ti ne povem za kaki dnar sem jaz kupo stevec z obratomerjem ter sredino kompletno :slight_smile: