1977 Opel Kadett C 1.2N - Djoda

C’mon, “make” my day! :blush:

Res da sem zdaj spremljal ebay vec kot 1 mesec zaradi takih stvari…se je pa splacalo.. 52 eur komplet vse :slight_smile:

Sem pa opazil da ljudje dajo prevec denarja za taksen hec…

Bastard! :stuck_out_tongue:

Itak da je predrago tole, sam če hočeš met, pol je treba cmok požret… Sem itak že par licitacij zgubu, in vedno so končne cene bile približno take… :unamused:

Pa dejte mi že enkrat ene cele tapete najt! :smiley:

Uspelo mi je spravit obratomer v življenje… Sem mel sprva probleme… Ko sem ga priklopu, avto ni več vžgal, samo verglu v prazno. No in sem ugotovil, da je pin za signal s tuljave snet in se dotika mase… Malo improvizacije, in voila:

Te dni ga popravim in pripravim za vgradnjo, vključno s sredinsko konzolo.

mmmm … ti redki cukri so kulj stvarčice :smiling_imp:

Današnje lepo popoldne sem izkoristil za kolesarsko turo do avta in nazaj, odmor sem izkoristil za montažo manšete, predelavo štromarije in testiranje števcev…

Uspelo je v prvo. Pritisk olja bo zalaufu ko spravim senzor iz prtljažnika v motorni prostor! :slight_smile:

ke te maš to za ene zice not? :slight_smile:

Usnje okrog in okrog. :slight_smile:

Z nekaj razporki, seveda! :laughing:

ja zato glih vprašam.. to ni origi!? ale?

Dobro vprašajne… :blush:

pa smo tam… :laughing:

Takle mamo dajle:

V soboto smo se šopingirali! :smiley:

Tisti ostružki, ki so me od začetka nakupa avta bodli v oči so se končno začeli vun pipat! Namreč, končno sem dobil panele za vrata! Sprva sem jih mislil samo odložit v avto, a mi ni dalo miru, tako da sem moral vsaj voznikovo str*n prefukat! :laughing:

Do pred kratkim je zgledalo takole:

Grših zvočnikov v življenju nisem vidu, da ne omenjam rumene barve na panelih in fiksiranje zvočnikov z ogromnimi lesnimi vijaki! :unamused:

Fju min’ts lejtr, vidaut fotošop:

Na sovoznikovi strani lahko pokažem to umetnijo od umetnije:

Mač bed’r… Če odmislimo “zakaj wtf je zadn del še vedno v original barvi”!

In če odmislimo kolk usran je, seveda! :laughing:

Pa vajn je blo u živo spoznat nove ol’ skulerje! :wink:

o, notr ga pa niso pobarval do konca? :confused: ejej
je kr bl kulturn zdj notr jp, sam še mal ga posesaj, ker zgleda pacek :slight_smile:

Mah, nočem naštevat teh šlamparij… Sej dost sem jih že tud odstranu.

Zadnič sem malo dreznil v prag pri zadnji levi gumi… Rezultat je najbolj viden na drugi sliki… Na tleh pod pragom! :laughing:

Ampak dobr, na stanje pragov sem bil opozorjen še pred nakupom avta.

za tolk ko se voziš je čist ok :slight_smile:

Majster, kdaj gre tole v rinfuzo da se sanira tiste kraste spodaj ? :smiley:

Dosti boljše zgleja zaj;)
Jap pa smo se spoznali, čeprav na hitro :wink: Drugo leto pa le pridi na kako srečanje..
Če maš še kak majco bi še eno mel (al pa 2)?! :sunglasses:

Sašo, majic mislim da nimam več… Ti je sploh prav? :stuck_out_tongue:

Lahko se zmenimo za tisk lastnih, lahko ol skul, ne nujno Kadett C. Mislim, da so na forumu fantje, ki malo bolje obvladajo grafično oblikovanje… :sunglasses:

Kar se pa rje tiče… Ni panike… Zmankalo je ne bo! :laughing:

Malo bi lahko bla večja, ampak gre skozi :smiley:
Jap glede oldskul majic sploh ni slaba ideja… Anže je v teh vodah bi lahko kaj natisno :laughing: