Bimmer 315

Re: Bimmer 315
Zna kdo/pozna koga, ki bi znal zravnat srednji del zadnjega odbijača s tem da bi na vidnih delih čim manj poškodoval krom?

LP Miha

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
uporabnik karoserist.si bi pomoje znal 

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
ta krom je za popizdit trd, tak da udri mujo 
no jst mam tud podobno buško na svojmu, bom dal drugega, manj dela

no jst mam tud podobno buško na svojmu, bom dal drugega, manj dela

Sej sem jaz tudi v iskanju, pa mi nekako ne uspe (ugodno)... Po hudih mukah sem uspel snet še levi blatnik in začel malo čistit spodaj.

LP Miha

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Je treba skorej kres spodej zakurit da ga odlimaš, a? 

Ja, sem grel in postopoma z nožem rezal "lepilo". Nisem pa prepričan kako jih nazaj pritrdit; mislim, da bom samo po notranjem robu s tesnilno karoserijsko maso zaprl špranjo...
LP Miha

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Men to zgleda got una bitumenska super-sticky črna masa, ki jo dobiš v traku nalimano na tak povoščen papir. Jst bom z tistim zalimal nazaj ko pridem do tam. (Nek bitumen je to al kaj? )
Sej glavna fora je da drži oba kosa pleha na malo distance da se ne drgneta in posledično ropotata in rjavita. Blatnik itak šraufi držijo da je tam kjer mora bit.
Drugač jst sm tud porabil ene 2 ure na blatnik da sem ga dol dobil, pa parkarat sem se po roki opekel
Sej glavna fora je da drži oba kosa pleha na malo distance da se ne drgneta in posledično ropotata in rjavita. Blatnik itak šraufi držijo da je tam kjer mora bit.
Drugač jst sm tud porabil ene 2 ure na blatnik da sem ga dol dobil, pa parkarat sem se po roki opekel

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
a to maso se da še kje dobit ? To bom jaz enkrat nekoč za manto rabil .. z kakšnim lepilom ga po moje ni za srat po blatnikih ker tega verjetno v ok stanju ne dobiš nikoli več narazen
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- pero27
jst to v adriji v fabriki nabavim, ker praktično vse panele na avtodomih in prikolicah limajo tesnijo z sikaflexom al pa z tem
drgač pa se mi zdi da se dobi od Tese to zadevo v merkurjih in podobnih štacunah, moram mal pogledat naslednjič ko bom tam
EDIT; po kratkem guglanju sem odkrila kaj je to zena zadeva; uradno se reče builni trak (butyl tape) dobiš pa v vseh možnih širinah od Tese, Sike, 3M...
zgleda pa takole drgač to;

(vedno je na tem povoščenem papirju, ker takoj ko dotakneš dva kosa tega skupaj se sprime in ne spusti nikol več)
drgač pa se mi zdi da se dobi od Tese to zadevo v merkurjih in podobnih štacunah, moram mal pogledat naslednjič ko bom tam
EDIT; po kratkem guglanju sem odkrila kaj je to zena zadeva; uradno se reče builni trak (butyl tape) dobiš pa v vseh možnih širinah od Tese, Sike, 3M...
zgleda pa takole drgač to;

(vedno je na tem povoščenem papirju, ker takoj ko dotakneš dva kosa tega skupaj se sprime in ne spusti nikol več)

ja butilni trak. to je tudi mislim da v raznih zvočnih izolacijah tipa dinamat. jaz bi na eno površino zalepu drugo pa našprical z voskom. potem bi garant šlo lažje narazen.
Let's go Brandon!