Za začetek dve sliki, kdo sem, se da prebrati, podrobna predstavitev sledi…

Volvo, bojte se njegove sence ![]()

…se nadaljuje!
Za začetek dve sliki, kdo sem, se da prebrati, podrobna predstavitev sledi…

Volvo, bojte se njegove sence ![]()

…se nadaljuje!
Hello
Ja dej še kakšno fotko nalož, od vas fotografov je vedno težko gradivo dobit! ![]()
Bom! Je bil cel projekt, bo dost fotk ![]()
No, da nadaljujem… Že pred leti sem nakaj sanjarila, da bi imela enega starega bemfla ali lado rivo – bavarci niso bili več poceni, lad praktično ni bilo, moj budget je bil itak majhen, o šraufariji nimam pojma… a sem mi je še vedno butasto zdelo, da se sekiram za za stvari, ki jih nisem naredila/uresničilal. In glej ga zlomka, poleti je Tombin privlekel volvota 340 GL, 1.4 za rezervne dele, ki pa je bil še zelooo uporaben, z lepo notranjostjo, zato sem z največjim veseljem vzela volvota za svojega. Pofilkal, zrihtal in v vozno stanje pa ga je spravil Opelpower. Tombin in OP moja hvaležnost je neizmerna! ![]()
Januarja sem volvaka prvič peljala na sneg in moram reči, da mi je zadnji pogon zelo všeč, sva bolj prjatla kot z mojim subarujem ![]()

…več fotk še sledi,
lp, Borina
Sem pričakoval slik toliko, da mi bo računalnik zamrznil ![]()
najbrž je miški zmrzu računalnik ![]()
zihr je tudi Gušti kaj podokumentiral ta dela ..če slučajno pri tebi zmanjkuje materiala ![]()
Mislim, da fotodokumentacije ni kaj dosti, jaz imam par fotk iz mobitela…nekje. Spodnji del vozniških vrat, prag na desni strani in v vogalu prednje šipe je bilo nagnito. Ker tale tema ne bo tehnično zanimiva - avto bo ostal tak kot je, sem si vzela čas in naredila nekaj resno neresnih fotografij za predstavitev ![]()
Jezt sem samo groba dela prevzel, fina je imela miška čez. Zato pa najbrž ni bilo časa za fotke ![]()
A pol nisi svojih kiparsih del dokumentiru? Ja, jaz sem se učila brusit rjo in šmirglat kit, sem mogla bit skoncentrirana
Našla dve fotki, vozniška vrata in prag spredaj…

Takole je bilo prej… manj kot švicarski sir;)

Ofak… to je pa konkretno prerjavelo… bogi klepar.
tuki ni blo kleparja
so bli kiparji ![]()
Bogi klepar, ki bo to saniral. To sem mislil. ![]()
Ni bil klepar ampak kipar, OP
- je že bilo poštimano.
A to se je samo zakitalo, ne poklepalo? ![]()
Hja to je new OP style
Je hitrej “postimano”… ![]()
Fantje, ne komplicirat
Neee, ni se samo zakitalo… Kleparijo delat na avtu, ko ne veš, če bo laufal več kot en mesec nima smisla. No, avto dela kot urca in še ne gre kmalu od hiše. Poštimano je odlično, rjavelo pa sigurno ne bo ![]()

U piko je
… matr sm stručnjak ![]()
ti si kit car! ![]()