Volvo 340 GL

OP = mile kitič :laughing: :laughing: :laughing:

Volvo ima za 30-letnika lepo ohranjeno notranjost, prostora pa je dovolj še za losa in medveda :laughing: res krasn avto!

Baje se nek BOMAG program pripravlja :laughing:

a si kakšne fine pomladne šlape pripravu ? :sunglasses:

Čist slučajno sem ene nobl feltne našla (hudiča, tko kot ponavad dobre salonarje po nesreč najdem :laughing: ), pol pa OP ni bil glih navdušen, da bi čist serijsko dimenzijo gum gor dala… in sem upoštevala strokovno mnenje :smiley:

Ne ne, ona je Outback Subi 4x4 navajena .. ne morš dat lizik gor, bojo vse felge od robnika pošvedrane :laughing:

PS 1 .. Pa tale volgo na slik je čit premal znižan, od Tombina je skor lih taprav :laughing:

PS 2 .. Bomag sistem je bl tak .. chubby :smiley:

OP nea ga biksat :laughing:

Kaj, a bomag ni chubby?

Da se ne boš ob robnik spotaknu in čez imprezo prekucnu :smiley:

Še nekaj resno neresnih fotk… mal heca mora biti :smiley:

Če nadaljujem s tem, kako prostoren je Volvo - prostora je dovolj za cel akvarij ali zimsko-poletno opremo :sunglasses:

Serijska oprema je vrhunska…ima osvetljen predal :laughing:

…in paket za kadilce - ki je bolj primeren za odlaganje kofetkovih kock in lipglosa :smiley:

Bol je zanimivo kako je klinično čist. Notranjost u nulo. lepo.

sam tisti akvarij pa zgleda kot da bi bli bonboncki notri :slight_smile: , a drugace ma res tako lampo v koferamu ?

so pa zanimive fotke, sploh iz vidika osvetljenosti.

btw a tale model ima transaxle ? mislim, da njegov naslednjik je imel al kak je ze to pri volvih

Tak mora to bit. Moj je tut tak cist notri. Ne razumem ljudi ki majo stalo v avtu.

eugene & nic jasno: Notranjost je res lepo ohranjena in že na začetku je bil dokaj čist tako, da ni bilo zelo veliko dela, moj daily car je pa druga zgodba :wink:

zegler: ne, nima take luči v prtljažniku, vse je doosvetljeno z lučkami. Google pravi, da ima transaxle, kaj več pa jaz ne vem.

to je volvo fahrer sindrom, fotr je mel od 144 do 360, jst sm mel 850…vse volvake ko smo mel so bli v času nakupa doktorsko vzdrževani (vsaj kar se notranjosti tiče, tehniko pustimo stat).

waaaa …kako lepo :smiley:

Transaxle pomeni, da mas menjalnik direkt na diferencialu odzadaj in ne spredaj takoj za sklopko, kot ponavadi.

Tej zadnji osi se rece dedion: https://en.wikipedia.org/wiki/De_Dion_tube

Da ima menjalnik zadaj vem, transaxel, dedionova os… so pa novi pojmi zame:)

ne rabiš tega vedit, sej maš tapravga deca :laughing: