I’m back. ![]()

jeeeej
a je kj spustu ceno? naj bodo kilometri srečni ![]()
Za benz. ![]()
fajn zgleda ![]()
Ne še. ![]()
Niiiiice! ![]()
Hud voz! ![]()
Prvi popravek je bilo kablovje od radia. Itak vse samo zarolan skupi in povito s trakom… ![]()

super zadeva,po slikah zgleda tudi zelo spodoben avto. Znana zgodovina? Reci kakšno dej ![]()
Baje je bil avto 87-ga razstavni eksponat na Frankfurtskem sejmu, avgusta 87 pa prva registracija v Domžalah. Kupil sem ga iz Nove Gorice, kjer je bil kar precej let. Nisem pa preverjal števila lastnikov, samo kakor kaže jih ni bilo prav veliko.
Fotka iz Frankfurta! To bi blo zanimiv najdt, če še nis.
Nič ne najdem. Zato sem napisal, da naj bi bila…
Sam ne mi rečt, da je avto še v prvi barvi, prvi lastnik je bil kirurg iz Frankfurta, potem ga je pa kupila gospa Majda iz Ljubljane?
Pozabil si napisat, da ma sam 34000km… In da je bil 200 eur. ![]()
Za ta salon mi je v bistvu vseeno. Je pa ta spojler specifičen in ga še nisem zasledil na nobeni drugi Celici. Tako da bi bilo verjetno hitro jasno a gre za ta avto.
Ampak kot rečeno, mi je precej vseen.
Danes testiram Timove feltne… Drzmo pesti. ![]()
Aja, Gusti, slab bereš… Gospa Majda je bla iz Domžal. ![]()
Hja, po preizkusu felten, je res et 35 (žal) maksimum za spredaj…

Glede izgleda si nisem čisto na jasnem, a je ok, al ne… sam pomoje bo zaenkrat moral bit ok.

Pa Photoshop mal pomaga… ![]()

Cool, za feltne nisem popolnoma prepričan ali paše ali ne.
Daj povej kaj več o avtu za nas ne lastnike japoncev. Turbo vidim da ni, ampak vseeno ni golič, če je bil na sejmu.
Automat?
Tam od body linije dol, kjer meče senco na zadnji sliki bi mogu temnejšo sivo folijo nalimat, da bi dobil two tone, pomojem da bi dobr izpal! ![]()
pero to je to, fajne feltne si najdu
ne smeš dat lepih gor, sej veš, tradicija ![]()
Auuuuuu ![]()