![]()
![]()
Odvetnica?
Sodnica!
Madona, kako hitro dobiva avto na vrednosti… Dejmo še mal razvit zgodbo, no… ![]()
Paaa, u bistvu je sam še ta sodnica pod vprašajem… Ker sem res tretji lastnik. No pa Frankfurt… ![]()

Aha, pa še to… Sem si zjutraj rekel, da bom malo posesal po avtu… Pa me je malo zaneslo. Predvsem firbec. No, iz slike je razvidno, da je firbec bil potešen. In zadovoljen. ![]()

Čist zgrešena tema. Sej nimaš kaj šlatat po avtu. Felge pa kablovje pa tako spadajo pod rubriko rednega vzdrževanja ![]()
No, par malenkosti je. Avto je bil po levi popravljan, pa je nekaj mehurčkov vidnih… Ampak vprašanje, če se bom s tem v kratkem ukvarjal..
Moram pa strgan zic zrihtan in iščem še en tak zic (katerikoli), da poštukamo blago..
Tudi v prtljažniku ni bilo negativnih presenečenj:

So bila pa pozitivna:

Končno na tablicah. ![]()

Na tabilcah od nekega drugega avta vrjetno?
Zakaj tako misliš? Ni dovolj retro?
Trenutno gre večina časa v druge stare jajce in je novega… hm, bolj malo… Komplet servis z jermeni, tekočinami,… In povsem neustrezne feltne. ![]()
Slike bom dal, ko bodo pod streho… Mora pridet še par stvari iz daljnih dežel. ![]()
Tja prot nekam gremo…

Čist hud je ! sam men bi bl sedle srebrna al pa zlata platišča. Bela so za rally dirkalce al pa sladoledarje ![]()
Getting better and better! ![]()
gre u pravo smer gre ..mogoče,glede na to,da teh avtov ni lih za vsakim vogalom,jaz ne bi luknjal in rezal karoserije zaradi obrob..ampak če ti dopade ..potem samo naprej ![]()
![]()
Rezat verjetno ne bo treba. Samo zadaj sem rob odbrusil, pa malo bo treba še ven porinit. Luknje za obrobe pa… No, nekak jih je treba dat gor, haha. Pa še kit na levi strani bo bolje gor držal. ![]()