Škoda Favorit 135ls Grdi raček skrajšanimi tacami

No pa se končno opogumil, da predstavil mislim, da prvo čehinjo na forumu :laughing: (če se motim me prosim popravite).

Škodilak se je odpeljal iz tovarne leta 1991 (madona spet starejši avto od mene). Jaz sem 3ji lastnik, vendar trenutno samo 1 uporabnik. Prevoženih ima samo 19.000 km realno tako ,da je avto kot nov :laughing: . Barva je svetovna, boljšega odtenka po moje nebi mogel domov prvlečt.

Pod haubo se skriva Škodin 1.3 motor z 58 KM. Za ‘‘pravilno’’ mešanico med gorivom in zrakom skrbi Pierburgov uplinjač, katalizatorja na srečo ne pozna. Menjalnik ima sploh za 1.3 motor izrednooo dolg, vendar vseeno se premakne malo bolj kot clio 1.2 in podobno.

Od opreme ima obratomer, meglenke in nek oldschool radio (ni original, ker je iz tovarne prišla brez radia in antene (clean look pa to)) in prevleke čez sedeže, katere bolj pašejo, kot original blago.

In pa še slike, da se bo videlo o čem je govora. :laughing:

Na tej sliki se opazi, ko je super98 poliral masko (leva stran polirana)

Sedeži oblečeni v prevleke

Kilometri, v 3h dneh je prevozila več kot v zadnjih 5ih letih. Servisni intervali so se delali na eno leto, recimo med zadnjim intervalom se je naredilo samo 45km :laughing:

Radio

Nekaj se je že poskusno nižalo, podvozje se bo malo ‘‘nadgradilo’’, motor mislim, da bo letos ostal še 1.3 nato pa damo nekaj večjega noter (večinoma vse na lagerju).

Mnenja dobrodošla.

..da če je grda ? Je ona ..obupna je :laughing:

..dober ulov ..jaz jo niti poliral ne bi ..naj ostane barva taka kot je!

Cisti rat rod naredi iz nje (brez umetnega rjavenja, da se razumemo). Pac naj ostane zunanjost taka kot je, samo tehniko nadgradi. Naj nosi svojo patino s ponosom. :stuck_out_tongue:

da sploh ne sanjaš o čem drugem. ene vw-jeve pleharce ko so dokaj lepe. pa u poden :slight_smile: zmaga. :smiley:

Se strinjam z bajto :slight_smile:

Moje mnenje.. zabit v tla, kolikor se da :laughing:

Pa ja, ali poširjene pleharce, še bolje pa kineziše BBS :wink: 15-16col in si zmagal.

pismu, tole je en tehle momentov:

Itak, če ma pa tadruga masko z režo za zajem zraka :stuck_out_tongue:

Pa golf I lip spodaj

Tole pa nevem, če bi se strinjal. Po moje je kar od GLX sprednji lip (ta boljša oprema pri favoritkah).
Drugače pa ja, v poden pa ene feltne (po moje bi ene BBS RD 7x15 pasale).

:slight_smile:

Drugace se odlocam med zgornjo k je huda ali pa med nekaj taksnega.

Sem zmagal na drazbi na ebayu za podoben bodykit, jej veseu k radio. Edino nebo oranzne barve ker je obupna barva :smiley:

Če imaš že 4x100mm vijake, ti lahko dam za probat poširjene jeklenke, iz 6.5 na 7.5 spredaj in 8.1 zadaj, pomoje bi kar sedle če bi jih spravu gor :stuck_out_tongue:

smo mel doma pred leti black line-ko

zanimiv voz, solidno poskočen

dobr si najdu tole :wink:

Nimam se 4x100 trenutno imam 4x98, vendar se je danes ze delalo na tem. A imas 15col al 14? Bi rajsi 14 col probal, malo balona more bit.

195/45 15 zgleda takole, za moj okus premalo gume. Bomo na 14col jeklenkah, mogoce grem jutri iskat ene fletne :smiley: in niso od VW.

Zrihtano, da nebo kdo mislil, da bodo te feltne gor. Samo nataknil sem jih, da vidim kako 15ke zgledajo.

Nejc to ste mel opreme, da jo lahko vikas :slight_smile:, sredinska konzola, radio + 4 zvocniki, centralc, obratomer + digitalna ura mensedi pa meglenke hehe, aja pa sibedah ane?
Lansko leto pred zimo mi je ena blackline spi***la matr sem biu jezn, ker sem mogu potem cliota kupt.

šibedah, alu feltne, pranje žarometov, pa zihr še kej :laughing:

sm šou prov sliko poiskat :smiley:

Tale bodykit mi pa sploh ni vsec :frowning:

Epic post is epic :laughing:

@Fleko; zgleda je z linkom do slike neki narobe… :confused:

@Fleko; upam da se zavedaš da si izjema s tem '91 vozom… :smiling_imp:

:smiley:

Sem ponovno naložil, preko teh pametnih telefonov je težje sliko postat, kot z nepametnimi telefoni :laughing:

Se zavedam :laughing: zato sem predhodno vprašal.

tolk ga morš nižat da bodo zavesce po tleh drglne :laughing: glede barve pa… 24 let je najstajala ta patina, pustit tko k je.