Ja, za 10K gre pa zlahka iz rok. ![]()
Sem ga dans peljal h Trem Kronam, pa sem se nazaj grede ustavu za en kratek fotošut
Je treba izkoristit dan.
Ja, za 10K gre pa zlahka iz rok. ![]()
Sem ga dans peljal h Trem Kronam, pa sem se nazaj grede ustavu za en kratek fotošut
Je treba izkoristit dan.
Lepo
Senegalc je pa verjetno na loteriji zadel pa more nakomu nakazat the monies ![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=372Ah0Z_L1w[/youtube]
Ok, dost offtopic ![]()
K tri krone se ne vozi avta zaščitit ![]()
Zaščitiš ga z njihovim oljem sam doma, ker Blaž in njegov oče pač ne moreta poznat vseh kritičnih mest na vseh modelih, ki jih dobita v obdelavo.
Poznam konkreten primer evo 1 delte, ki je bila kao zaščitena pri njih. Večina kritičnih mest je bila po obdelavi še vedno suhih kot poper in se je naknadno še vse 1x zaščitilo.
Smiselno je, da zaščito nanaša klepar, ki pozna dotični model ![]()
viden danes v LJ pri A-cosmosu okrog pol 12ih če se ne motim
zgleda top ![]()
Fantje pri Kronah, bodo zaščitili tam, kjer jim boš rekel ![]()
Jaz sem jim dobro razkazal kritične točke, pa so opravil dobro delo.
Mi je pa všeč pri obnavljanju avtov, da se morš vedno kej novega naučit - današnja lekcija je bla šivanje ![]()

sedež je malo razpadal, pa sem ga razstavu in zašil nazaj. Je pa material malo obrabljen na sredini.
No in danes me Udovč kliče, da je dobu en kup MB delov, in da je vmes tak enak sedež, skoraj nov, pa da mi ga proda skor zastonj… Jao.
Mercedes je prekrasan ,samo mu montiraj dodatne lampe.Taj detalj ga začini. ![]()
Ante, a daš kako fotografijo, katere lampe misliš? Okrogle, kvadratne?
Sicer je to res zanimiv detajl, sam je dost brez pravega smisla, ker so meglenke itak že vgrajene…
Kardelj (avto je končno dobil ime) je dobil nove, malo rabljene gume Continental - prejšnje so bile na meji, da razpadejo, stare 25 let original SRke ![]()
Sem ga peljal prezimovat na štajersko, tašča pa je peljala Kadetta, da sem lahko prišel s čim nazaj domov. Sej vem, tašči dat za furat avto ni najbolj pametna ideja, sam se je presenetljivo dobro odrezala ![]()
Smo pa zgledal skor kot mini shod, ko smo ga kruzal po avtobanu:

Do pomladi je konec lepega, se bom pa zato s Kadettom ves ta čas ganjal po snegu.
super ime
kako je do tega pršlo? ![]()
Vozi Kardelja.,
![]()
Super ih je vidjet zajedno,atrakcija su. ![]()
Po dolgem premisleku in po 4000km poti po Jugoslaviji sem se odločil, da bom avto restavriral tako kot se zanj spodobi.
Trenutno je v fazi razdiranja, v hangarju se kopičijo škatle
Zaenkrat nisem še ničesar uničil razen dihtung in drugih gumjastih elementov, ki so kar klicali pa kanti ![]()
Bojo pa komplet nova tesnila kar investicija (tu original deli odpadejo, sem se pozanimal pa je eno (1!) tesnilo za vrata skor 300€, sem mal zračunal pa bi me komplet originalov stal cca 3000 €, hahaha.)
Me zanima, če ima kdo izkušnje s Turškimi nadomestki? Na ebayu jih je kar precej. Cena je pa res žepu prijazna.
Avto trenutno zgleda, k da je iz Mad Maxa uletel, bomo pofotkal kej te dni.
V glavnem, začel se je dogajat.
a nemoreš kupit na meter pa jih sam naredit? (to mislim tesnila za vrata, prtljažnik in podobno, ne za šipe)
na ebayu maš par 100 različnih profilov tesnil…
sej te zadeve na meter se je dalo včasih tudi pri nas dobit ..seveda če imaš kakšen ene tolko “standarden” profil da lahko najdeš nadomestek. Dobit se je dalo v Gumitehni ampak se mi zdi da jim je ponudba malo opešala , drgač pa gugl najde tudi te(so pa meni nepoznani) http://www.altes.si/izdelki/gumeni-tesnilni-profili/
In seveda…pozdravljam projekt ![]()
Mal ste optimistični ![]()
Mercedes tesnilo za vrata je cela prostorska skulptura ![]()
http://ecx.images-amazon.com/images/I/4182n51cYzL._SX300_.jpg
ajaaa ..pol pa kr turške kupi ![]()
Jaz do sedaj tudi nisem bil te sreče da bi lahko karkoli od standard profilov uporabil ![]()
Kaj to je dejansko vlito tesnilo v kalup al kaj? ![]()
Matr so kompliciral, za mojo e21 je večino tesnil lepo profil pa v vogalih pač zlimano skupaj kjer je kakšen oster kot ![]()
ja Avti imajo to za prav narejeno,ostali imajo na meter ![]()

haha, very funny ![]()
jst šezmer dobim komplet vsa tesnila za ene 50€ vi se pa slikejte z temi overegineered kosi ![]()
A menja gdo to mečko za BMWja? ![]()
Videl sem 115 ko jim drevesa rastejo čez pod pa so tesnila na vratih še sprejemljiva. Razumem da hočeš naret avto v nulo samo dobro premisli če bo novo tesnilo res boljše od starega čeprav je malo napokano. Ponavadi ni