Partijski Mercedes-Benz 230.6

požarno steno imaš celo? ker na 115 je kr pogosto da začne gnit okrog ventilatoraj za pečko :slight_smile:

Požarna je zihr tud precej pregnita, sam se je sploh nočem lotit :slight_smile: Nekaj mora ostat za kasnej :laughing:

opelaš pač :laughing:

Evo še pragovi:

pošvasani

pa manekensko pobrušeni :slight_smile:

To je pa še zaščitena Papijeva mojstrska rekonstrukcija :smiling_imp:

Papijeva švaserska epopeja je končana! Spodnjih par fotk lepo kaže obseg in zahtevnost posegov. Vsa čast rešitelju :smiley:

Ko sem ga prišu iskat na Kal nikakor ni hotu vžgat. Probal smo vse živo, pa ni šlo. Na koncu me je rešu AMZS (treba je iskoristit ugodnosti, če že plačujem) :sunglasses:

Je pa zdej v planu najt nekoga, da mi ga pihne od zunaj. Cilj jasno čim boljš in čim ceneje, ker nimam neomejenega budgeta :blush:

Vsi predlogi so res dobrodošli!

a zadnjih krom obrob se ni nič demontiralo .. tam spodaj zna bit včasih grozno :slight_smile:

drgač pa dobro skrpano

aja .. glede na današnje cene kvalitetnih materialov boš bolj težko prišel skozi z poceni barvanjem … odvisno kje imaš mejo med poceni,ugodnim in dragim :smiley:

Poceni in kvalitetno sta nekompatibilna pojma v ličariji

Ja, no… poceni je relativen pojem, glih tako kot je klavileta :slight_smile:

Js sm svojga kadetta dal pred 10 leti komplet prebarvat in popravit luknje. Z oranžne na modro. Pa sm plačal takrat manj kot 200.000. Pa ni blo slabo narejeno. Lauko je tud plačal mislim da pod 1000, pa ma vrhunsko pobarvan avto.

zaverho kdaj gremo en krog? tole ti papi rihta kr hitr :slight_smile: pridni pridni :wink:

v časih ko so se avti barvali za 100.000 in 200.000 SIT, je štruca kruha stala 80SIT. sedaj pa 1.20 EUR :wink:

Zakon! Papi lep izdelek!

Žiža, s kadettom lahk gremo kadarkol en krog :slight_smile: Z mečko pa spomladi, prej je ne mislim vozit.

Pocasi bi bilo fino zadevo koncno se v zivo videt :slight_smile:
Glede licarije - jaz sem dal okroglih 1k EUR, je pa od tega ze ene 7 let. Lahko se pozanimam ce majstr se kej barva…

nazadnje sm videl low price izdelek od kolega, pa ga bomo spet tako naredil drugo sezono, kolkr gre za “navadno” staro barvo, akril, ne metalik.. pripravo bomo pa nardil sami, bo zame kr ugodno najbrž.

Svaka čast,ovo je prekrasan mercedes sa jako interesantnim motorom.
Sretno s radovima. :slight_smile:

Evo več je počelo. Senegal mdf! :imp:

itak, če so pa mečke zvohal :laughing: laukooooooooooooooooo

Kaj pa dogaja tole? A to so uni telefonski nateguni?

zgleda da se zanima za avto, dj mu dobro ponudbo, 10000 pa roka. :slight_smile:

mensezdi da kombi prodaja al neki :laughing: