Opel srecanje Jennersdorf - 6.-10.6.2012

Torej, bi kdo sel na Opel srecanje v Jennersdorf? Mislim da je ze koncno cas, da se nas nekaj Opelasev iz centralne slovenije koncno spet poda na srecanje v tujino! Stajerski in prekmurski kolegi se bodo verjetno tega itak udelezili!

Skratka, srecanje je od 6. do 10. junija. Jaz bi sel gor v soboto zjutraj oz. v petek zvecer/ponoci (v petek zvecer moram biti v Trbovljah), pa ne vem ce bi hodil nazaj v Lj. Bi sel se kdo? Povratek pa pac v nedeljo popoldne..

Razdalja je nekje dobrih 200km, ni panike za nase stare kante :slight_smile:

Njihova stran (v nemscini)
http://www.treffen.opel-club-sued.com/

No kaj pol? Neki se je velik ljudi ustno navdusevalo nad idejo a zdej nben ne pise!!! :imp:

Načeloma sem za, samo upam da sem devetega frej, drugače je pa 10-ti ‘delaven’ :angry:

Jaz se že pogajam z mojo, če bi šla zraven za kak dan… Na firmi je sicer nenormalna gužva, pa upam, da mi bo zneslo, da bi šel v soboto zjutraj.

offtopic: @anzee, bi mi lahko do takrat na CD posnel slike mojega rdečega kadetta?

jst sm apsolutno za, 9 gor, 10ega nazaj.
Zakaj pa je 10i delavni? kaj imaš tadej kak drift event?? :stuck_out_tongue:
pol do szej smo ta njabolj zagreti kod vedno:
-anze
-OP
-papln

:slight_smile:

Jap tekma je, in sem sudja :confused:

Al pa ce skenslas bebavo tekmo?

… sudja nije muško.press..

haaaa, umru ko sm to prebrau :laughing:

Mogoče še grem jaz zraven z kadett-om, pod pogojem da bo do takrat končan in registriran ter da me boste zraven vzeli :slight_smile:

pa še šlep štango za vsak slučaj :slight_smile:

no da se naredi ena lsita kdo zdaj gree… :
-anze (manta A)
-lauko (kadett c SR)
-jurca mali (kadett c rat look)
-papln (kadett c karavan oldschool)
-gust (kadett c bežko), ta še neki stoka sam smo se zmenli da ga bomo ugrabli!

tisti k ma namen it naj se javi tle, da se naredi plan.
Mi gremo v soboto ob 10ih, v nedeljo pa štakramo ravno tako nekak nazaj, mogoče malo bolj pozno k bomo še nažgani :stuck_out_tongue:
šlo pa se bo celo pot po ta stari, najverjetneje skozi Gornjo Radgono…

Opelpower bo pomoje kar su, ze pripravlja feltne :slight_smile:

Drgac pa je mogoce ideja da celo malo bolj zgodaj startamo (okoli 8h) da smo prej gor! Mogoce nebi bilo slabo..

V kolikor se peljete skozi Radgono, me pišite zraven(kadett d Berlina).

Se nam splača žar vzet?

Halo! Jz sm pa ze gruntu kje ga bomo najdl! Kr zapakiri na streho kadlisa poleg gajbic in sodov..

Moj je plinski, bo cool? Bom dal plinsko boco na streho ( če ne bo pretežka) namesto sodov.

Škoda, da še nimam avta registriranega, ker bi ziher šel zraven :neutral_face: :cry:
naslednjič pa sigurno grem!! :sunglasses:

Kje boste sli skozi do radgone? Mimo Ptuja kje?

Lp

Denis, mislim, da jim bo Ptuj malo izven poti… Če ti je, se lahko pripelješ do mene.

Če sem jaz pravilno razumel gredo po stari cesti…potem mislim da stara cesta vključuje tudi Ptuj? Saj verjetno nebodo šli za MS čez Maribor. Je kar nekaj km dalje.

Oz. naj nekdo napiše traso kje se bodo peljali :slight_smile:

Edit: Evo slikca iz via-michelin

Hm, sej mogoce res ni napacno it cez ptuj.. Pa da se v Radencih dobimo..

Drugace danes smo ze malo stimali.. na RatKadettu preluftali bremze na Manti pa sem stapeciral prtljaznik (ki je bil v delu ze 2leti :unamused: )