No hudo. Te pa pridite do ptuja pa gremo od tu dalje proti radgoni da se se prikljuci kadet69.
Dabi gre ju3 ze dol (info iz prve roke) ![]()
Kadett tudi spila tak da grem z youngtimerjem ![]()
Lp
No hudo. Te pa pridite do ptuja pa gremo od tu dalje proti radgoni da se se prikljuci kadet69.
Dabi gre ju3 ze dol (info iz prve roke) ![]()
Kadett tudi spila tak da grem z youngtimerjem ![]()
Lp
Pridni! lepo si pripravljate avte.
Se še slišimo, ko boste kje v bližini.
Kdaj približno boste na Ptuju?? gremo vsaj na eno pivo pa, da malo vidimo makine ![]()
Zdravo,
Kolko sva se slisala z anzejem, je reko da startajo med 8 in 9. Cca 3 urce se rabi po stari cesti do ptuja…zdaj pa racunaj ![]()
Lp
Kje se dobimo? ![]()
V Jennersdorf nismo sli, smo pa se dobili na Ptuju na pijacki…
Decki, prave face ste
evo pa se ena fotka kdo nas je obiskal iz LJ ter primorske ![]()

Ju3 pa se verjetno kakšne fotke, ostalo pa upam da anzee nalepi ![]()
LP
hehe carska slika
![]()
No evo pa se par mojih ![]()
Kul je blo, prezvel kljub oblaku dima v kadettovi kabini, tudi avspuha nam ni odtrgal
hehe
skratka zacel se je v Lj. Papijev kadett je tokrat pocaku (ekonomicnost pa te fore)

In ze na Ptuju, ki je bil tudi koncna postaja, saj je v Jennersdorfu zaradi dezja bilo ze bolj kot ne konec:

No pa smo se nabrali

Skok do kart proge v Hajdosah..

Se ena..

Oba oldija:

Glavni akterji:

Primerjava visine vozil:

Za konec pa se ena skupinska ![]()

Kul je blo! Upam da v kratkem ponovimo, pa z boljsim vremenom seveda! ![]()
kolko je podgana spuščena? jst mojega trenutno ne smem več ko tolko (-60)… na domačem terenu ostanem brez karterja v roku 30 minut.
Lepe slike, sam Papi se drži ko da mu je zlata ribica zjutraj začela hrbtno plavat ??
Res škoda, da je bilo tako deževno. Jaz sem čakal z dvema hladilnima torbama s hladno pijačo, ko pa sem izvedel, kje je končna postaja in da v Avstriji že pakirajo in gredo domov pa sem šel kar sinu pomagat pri popoldanskem počitku…
tom lowaj: ma to sm hotu zgledat zajeban ![]()
tom lowaj: ma to sm hotu zgledat zajeban
ni ti uspelo
haha
Res škoda, da je bilo tako deževno. Jaz sem čakal z dvema hladilnima torbama s hladno pijačo, ko pa sem izvedel, kje je končna postaja in da v Avstriji že pakirajo in gredo domov pa sem šel kar sinu pomagat pri popoldanskem počitku…
In zato že štiri dni telefona ne dvigneš? ( da sam hladno pijačo spiješ do konca
)
Zakon fotke.
Anze bi te prosil ce mi lahko se na mail posljes fotke (ce je mozno).
denis.krajnc85(afna)gmail.com
Hvala in LP
Denis