Opel srecanje Jennersdorf - 6.-10.6.2012

No hudo. Te pa pridite do ptuja pa gremo od tu dalje proti radgoni da se se prikljuci kadet69.

Dabi gre ju3 ze dol (info iz prve roke) :slight_smile:

Kadett tudi spila tak da grem z youngtimerjem :slight_smile:

Lp

Pridni! lepo si pripravljate avte.

Se še slišimo, ko boste kje v bližini.

Kdaj približno boste na Ptuju?? gremo vsaj na eno pivo pa, da malo vidimo makine :wink:

Zdravo,

Kolko sva se slisala z anzejem, je reko da startajo med 8 in 9. Cca 3 urce se rabi po stari cesti do ptuja…zdaj pa racunaj :slight_smile:

Lp

Kje se dobimo? :slight_smile:

V Jennersdorf nismo sli, smo pa se dobili na Ptuju na pijacki…

Decki, prave face ste :slight_smile: evo pa se ena fotka kdo nas je obiskal iz LJ ter primorske :sunglasses:

Ju3 pa se verjetno kakšne fotke, ostalo pa upam da anzee nalepi :slight_smile:

LP

hehe carska slika :sunglasses: :laughing:

No evo pa se par mojih :slight_smile:

Kul je blo, prezvel kljub oblaku dima v kadettovi kabini, tudi avspuha nam ni odtrgal :slight_smile: hehe

skratka zacel se je v Lj. Papijev kadett je tokrat pocaku (ekonomicnost pa te fore)

In ze na Ptuju, ki je bil tudi koncna postaja, saj je v Jennersdorfu zaradi dezja bilo ze bolj kot ne konec:

No pa smo se nabrali

Skok do kart proge v Hajdosah..

Se ena..

Oba oldija:

Glavni akterji:

Primerjava visine vozil:

Za konec pa se ena skupinska :slight_smile:

Kul je blo! Upam da v kratkem ponovimo, pa z boljsim vremenom seveda! :sunglasses:

kolko je podgana spuščena? jst mojega trenutno ne smem več ko tolko (-60)… na domačem terenu ostanem brez karterja v roku 30 minut.

Lepe slike, sam Papi se drži ko da mu je zlata ribica zjutraj začela hrbtno plavat ??

Res škoda, da je bilo tako deževno. Jaz sem čakal z dvema hladilnima torbama s hladno pijačo, ko pa sem izvedel, kje je končna postaja in da v Avstriji že pakirajo in gredo domov pa sem šel kar sinu pomagat pri popoldanskem počitku…

tom lowaj: ma to sm hotu zgledat zajeban :smiling_imp:

ni ti uspelo :smiley: haha

In zato že štiri dni telefona ne dvigneš? ( da sam hladno pijačo spiješ do konca :unamused: )

Zakon fotke.

Anze bi te prosil ce mi lahko se na mail posljes fotke (ce je mozno).

denis.krajnc85(afna)gmail.com

Hvala in LP
Denis