Stiglo napokon,most,djelovi ovjesa i hrpa toga za kupea ali tu ima nešto i za asconu a i bijelog rekorda.Prvo sve pjeskareno,pa pocinčano i onda reaktivna temeljna i 2k polimer preko..

Stiglo napokon,most,djelovi ovjesa i hrpa toga za kupea ali tu ima nešto i za asconu a i bijelog rekorda.Prvo sve pjeskareno,pa pocinčano i onda reaktivna temeljna i 2k polimer preko..

a bravo
… picikato ![]()
ugledao se na tebe,to je posao . ![]()
To je to ![]()
usis je cijeli kompletiran i spreman.

Počelo sklapanje ovjesa samo ništa bez knjige.Čak se razmišljam da sve sklopim i stavim u dnevni boravak,šteta ovo voziti.

Stiglo nešto jako interesantno i rijetko.Komplet tabla sa satovima ,te središnja konzola i instalacija od COMMODORE A GS/GSE.Za ovo velika hvala kolegi Mantafanu.

Super so taki detajli
V cem se pa razlikujejo od ‘navadnih’? Ta tretji stevcek je verjetno za pritisk olja?
Da kolega pritisak je nego sunce zeznulo sliku.
![]()
Evo i motor je došao na red.Laakiran,novi dihtinzi i semerinzi.

Stigle i nove rešetkice na otvorima ventilacije kod zadnjeg stakla.

Napokon se konkretno uvatio posla,ostrugao krov i poklopac gepeka do gola lima sve očistio pa bacio wash primer i onda šprickit da mogu početi kitati i sređivati ga za lakjiranje.Prvo ću cijelu karoseriju ovako pripremiti pa onda komad po komad obrađivati.

Krenuo sam s radovima!

šta ti je ovo zeleno ?
Brez zamere - vse lepo pobarvane mehanske dele in lepo notranjost boš zmetal na karoserijo, kjer bo zadnja hauba in pa oba boka čisto v slogu kiparskega izdelka ?
Za objavo slik na prvih straneh nisem zasledil popravila obeh bokov in menjave zadnje haube, vse pa je videti neverjetno pobuškano ![]()
problem je što je sva karoserija na udubljenja ,i morao sam navući na veliko ovaj grubi kit da dobijem ravninu a onda ide u detaljno .Pošto je bilo varenja sve treba pokitati a jedino hauba je dosta ravna dok bokovi joj meni,.Slijede dani borbe s limom,dok sve dođe na svoje ,a nadam se da hoće.
![]()
ovo zeleno je fiber kit sa vlaknima,ima ga ovako na veliko ,ali kad se obrusi ostati će možda 30% od ovoga svega.
Stigla mi hrpa sitnica sa pocinčavanja za moju opel ergelu a najviše za asconu b i kupea.

šarafi od motora,getribe…

šarafi ovjesa,nosači crijeva od vode i šarafi diskova te ispušne i usisne grane

razne kopče i sitnice

od svega po malo

Gdje si kupio sve ove stvari? ![]()
dal je originale na novo pocinkat ..
upravo to,dao sve pocinkati,inače bi mi bilo malo 1000 eura za sve.
![]()
Kako pa veš kam kakšen šrauf paše? Delaš slike?