Nabavljen je i karter od commodore a,kao i prednji rukavci.Isto tako i poklopac diferencijala za šperu,s natpisom.

Nabavljen je i karter od commodore a,kao i prednji rukavci.Isto tako i poklopac diferencijala za šperu,s natpisom.

![]()

Da kolega teska odluka.
Evo i nešto jako rijetko,a vidim da nije i jeftino.Prednji središnjipretinac s naslonom za ruke od commodore a.Skinuo ga sa svog i na novo ga cijelog pretapicirao.

Malo sam se igrao sa zadnjim lampama i krajnji rezultat je fenomenalan.U živo su puno ljepše nego na slikama.

I još jedan dodatak da sve poveže u cjelinu.Zadnja trodjelna maska od commo a u crnoj varijanti.

Ovo je samo za test,a možda vratim i original.
Da Deane to je auto,a i boja je brutalna,ja sam isto nešto tako planirao,nego nije još boja definirana.Mislio sam tamno modru na crno,zbog kroma i ovih felni,te zbog unutrašnjosti.
Si več stavio unutra 2.6i? Koje getribe češ bacit unutra i koje kvačilo ti bude trebalo? Ja ču isto u Rekord D Coupe-ja stavit 2.6i motor pa i imam Getrag 240, pa neznam koje kvačilo mi treba?
i koji schwungrad? ![]()
Ja još nisam ništa prebacivao a u planu je komplet motor sa njegovom getribom R25 i hidraulični kuplung,ne na sajlu.
Getrag 240 ima uže zvono od 265 i može ti strugat zamajac u njega na jedno mjesto.
Neznam kako ili koji schwungrad ču upotrebit. Kaži mi još nešto… ima tvoj motor hladnjak ulja? Jer ja ga nemam pa neznam ako mi treba ili ne. ![]()
vidio sam da ima hladnjak ulja i stoji uspravno s lijeve strane hladnjaka vode i prebacit ću i njega. ![]()
pozdravljeni Ante
Vidim da imaš isto strast kot jaz. Opel Rekord C. Jaz vozim 1.9S coupe letnik 1970. Sprašujem pa , kje nabavljaš vse dele za tvoj avto. Na primer :gummi puše za sprednjo in zadnjo premo, gumice za stekla,Commodore volan, maska ,naslon za roko itd. Jaz iščem diferencijal od commodore A ker želim zmanjšati obrate motorja na avtocesti.
pozdravljen jagboy .. verjemi,da bi bil večinski del foruma zelo vesel,če bi to tvojo strast podelil tudi z nami ![]()
Pa dobrodošel med nami .. ![]()
Dosta djelova sam kupio u Njemačkoj i dosta preko ebay.de,a nešto je stiglo iz Srbije te iz Bih.
Kolega dobrodošao i predstavi nam tvog kupea. ![]()
Ipak idu original satovi uz sitne kozmetičke izmjene.Ubacio sam folije sa simbolima od twinga jedinice i samo simboli svijetle,a ispod su ledice.Kilometar sat i brojač okretaja su od commodorea a gse.

Lepo narejeno, čeprav za moje pojme ga ni čez original ![]()
Kako pa si izrezal luknje v ozadja števcev?
ono su original otvori za lampe na satovima,samo sam izrezao folije sa simbolima od table s lampama od twinga
Stavljena je bijela led rasvjeta ali one “tople” bijele da izgleda kao original žarulja.

Evo i malo djelova ta njega.Brtve kartera i poklopca ventila,semerinzi radilice,set za pakne,nova guma usisne grane i čep rezervara.

super duper ![]()
hvalaaa,a evo satovi gotovi.

Omegi je odzvonilo,danas smo je rasturili i izvadili vani motor sa getribom,a ima tu još dosta toga za rastaviti..

A jesu ovaj auspuh zakomplicirali bez veze.Prvo dvije grane sa 3 na 1,pa onda cijevi 2 u 1 da bi se ponovo dijelilo na dva katalizatora,pa dva srednja lonca i onda na kraju zadnji lonac sa 2 ulaza i jednim izlazom.

joj petljavine.treba slikat ,tko će ga poslije tražit.

evo ga u kompletu s getribom.

hjao
Pa bo u Rekordejcu dovolj prostora za vse to ?