po moje da bo super izpadla ..drugače ti je ena taka krvava od fiata ..mislim da je rosso corse pa minijeva chili red..pa tudi ena po RAL lestvici je huda ..če se ne motim RAL3003
Sem bil malo pri ličaru, da vidim kaj dogaja z mojo manto.Trenutno je cela v kitu, fajn se je zajebaval z sp. haubo, ki je presenetljivo tanka pločevina , kot pa školjka, ki je robustna.
No tudi jaz sem se malo posvetil ličarskim delom in obnovil nekatere dele

Rezervar je bil slab, sem ga dal speskat in ker je bil rjast so ponekot nastale majhne luknice od peskanja.Luknje sem zalil z tekočim železom in dal prašno barvat.

odlično!!
dopade zlat servo ![]()
Super zgleda!
Servo v zlati barvi je pa ubistvu originalen - pocinkan pac.. vsaj pri meni je bil tak ![]()
Ja Anže imaš prav glede servota, evo kako je izgledal original.

A filtercek si spucal ki je na kabinski strani servota? Baje se vcasih zapaca ![]()
Uf se eno vprasanje - kako si resil zajem bencina (debelejsa cevka) in povratni vod?
Halo, Anže
Povratni vod bom priklopo na eno od zgornjih cevk, ki sta namenjeni za zračenje.Sicer sta fi 6 mm(upam da bo zadostovalo).Mislim, da imaš tudi ti tako narjeno…
Včeraj sem pihnil še spredjo masko(mat črno), sedaj so na vrsti še odbijači in okrasne letve,da bo izgled v GT/E varijanti.

Tocno ja, saj sem imel v glavi da sva o tem ze takrat govorila! Pomoje bo ok! ![]()
No pa sem dočakal…,vendar se je splačalo.Danes sem pripeljal manto od ličarja, pri katerem je bila v obdelavi 4 mesece.
Zadovoljen z izdelkom, kakor tudi z otenkom barve.Drugi teden dobim še ostale dele, potem pa na montažo.
Sedaj pridejo na vrsto lepši trenutki restavriranja
, upam, da bo čim manj poškod pri montaži ![]()

Super!!! ![]()
uau, tole pa bo za pogledat ![]()
komaj čakam končni izdelek…
huda bo!
Hjebemti se šija ![]()
huh ..fouš sem ti ![]()
Hudo hudo! Zakon zgleda, se mal pa bo fertik ![]()
Iščem gumi kit za spoje med blatniki in karoserijo. 3M ima samo trakce, rabo pa bi ga v roli.Če je kdo kaj nabavljal oziroma ve kje se ga da dobit naj mi javi ![]()
Zakaj tocno se to uporablja? Tam ko je blatnik fiksiran da ga zalepis prvo? Kot obojestranski salotejp?
ja.. to je ena črna packarija katero daš med blatnik in se v bistvu nikoli ne strdi .. pride pa neskončen trak v roli .. za to sem tudi jaz spraševal ampak sem sprtaševal če obstaja v tubi pa mi ni znal noben pomagat .. bom vprašal še za to varjanto