Opel Manta A 2.4 GT/E

In kje je doma ta s 16imi Kadetti? :slight_smile:

Zakon! Podpiram uvoz takšnih bombončkov s sosednje hrvaške :smiley:

a to si pol pri Mariotu al pri Božoto uzel ..al se je še kdo najdu .. glede na tistih 16 kadetov bi rekel da je bil prodajalec Božo ? :unamused:

Z Božotom bi lahko debatira en teden vendar sem robo dvignil pri njemu v službi in ni bilo časa.Od njega sem dobil Getrag+ kardan,od Mariota pa ostalo.Glede 16 kadettov pa mi je omenil Božo.Mogoče tega tipa srečam v kratkem ,ko grem do Nedeljkota v Šumečane,ki živi par km vstran.
DS71,pokliči Mariota,baje mora pri tebi še neke dele dvignit-zdaj ima pare :laughing:

Ufff super roba.
A kaj ves a bi se tam dalo najt se kaksno ta mocno ta ozko akso? Da ima se 3,89 prenos…mokre sanje :smiling_imp:

kak se pa kaj obnese ta radio?

jst ga mam že več kot 1 leto, dela ko pušlc !

kontejner, ti po pravici povem,da še mi ni špilal eno uro odkar je v avto in se še mu sploh nisem posvetil,kar se pa tiče saunda,je pa ok.Imam pa avtozvočnike Alpine SPG-69C3 brez ojačevalca,tako da zame je čist vredu.
Raje poslušam motor,ki seveda prekaša radio :laughing: ,mogoče v prihodnjodti še zmontiram ene zvočnike spredaj.
avtozvocniki_alpine_spg_69c3__ovalni__AD1148293.JPG

hvala za odgovor :slight_smile:

Manto bomo videli na srečanju v Prekmurju?

Manto sem odjavo iz prometa in pripravo na zimovanje.Narejenih je bilo 900 km,dovolj da ugotovil vse sitnice.Najprej se lotim difa, ki me strašansko moti in zato tudi malo napravljhenih km.Menjava menjalnika-prehod na 5 stopenski in nadgradnja sesalnega sistema.Moram rečt, da motor mi dela super in je odziven,ampak konjev ni nikoli premalo.Nabavil sem sesalni sistem od senatora 3.0, kateri omogoča več zraka,nove dize od C20XE, saj imajo večji pretok.
Pridobol naj bi nekje 15 konjev, no upam da bo zadeva špilala.Sedaj imam sesalni kolektor od rekorda 2.2 ki ima manjši sesalni kolektor.
PB070005.JPG
PB090013.JPG
PB090014.JPG

:laughing: :sunglasses:

Sej vem kaj si mislil povedat, je pa hecen lapsus vseeno.

Drugače pa topšit Manta!

topšit je tud glih enmal hecen :wink:

Super, da se je nekdo lotil tunanja starega CIHa :slight_smile:
LMM boš torej tudi zamenjal? Sem bil prepričan, da se LMM pusti original - da je kompatibilen z računalnikom.
Bi bilo pa zanimivo če bi prej in pol šel na valarje…da ne bi bilo vse po občutku :wink:
LP

Pozdrav, danes sem končal z rekonstrukcijo difa in ga utišal za vekomaj :smiley: .
Ker mi je dif močno ropotal sem se ga lotil in ob enem še zamenjal prenos na 3.89.Sledila je probna vožnja in razlika občutna.Avto poskočen in motor diha.Vam svetujem :wink:
Postopek rekonstrukcuje v rubriki Menjalnik,Diferencial

Serbus :smiley: .Sezono odpiram z novim menjalnikom getrag 240.Prej sem imel še štiristopenjskega(očitna razlika).
Krajšat sem moral kardan,vendar ga bo treba balansirat, saj pri 100-120 pride v resonanco.Na štajerskem koncu nisem nikogar našel z to dejavnostjo.Kdo pri nas je sposoben to opravit kvalitetno, ali bo treba it sosedom?
P4010163.JPG

Na avtoobnovi si probal srečo?

Zdravo! No pa je le prišla do pete brzine :slight_smile:
Naslednjič se moramo zmeniti tako, da bo Manta doma če že pridemo mimo!
Glede kardana pa imam jaz podoben problem, le da pride v resonanco pri 140-150. Sporoči kako boš rešil!
Lp

Baje je en model v okolici frama/rač, ki balansira zadeve. Sem v lovu za njegovim kontaktom, ko ga dobim ti ga lahko po želji posredujem, oziroma, če kdo od ostalih ve kdo to je in ima kontakt, prosim na dan z besedo! :slight_smile:

U Hrvatskoj Intermobil poslije Velike Gorice radi kardane.Balansiranje je 600,00 kuna+PDV(25%),cca. 100 eura sve skupa.