Opel Kadett C TURBO

no da še malo jst predstavim omenjeno zadevico :stuck_out_tongue:
projekt se je pričel v letu 2005 in upam da bo to poletje fertik!
v začetku sem vgradil motor 2.6i R6, zaradi veliko odsvetovanj da nadanjujem s tem motorjem, ker je pretezak
sem prešaltal na c20xe.
slike govorijo svoje … :smiling_imp:

bi dau tudi novejse slike sam mi ne dela shrani si,
s FB pa se jih en da linkat…

aja, danes sm se ukvarjal s kardanom za tegale kadetta,
na karavanu je pršu dolg 86cm, tle pa bo z istim menjalnikom 59cm … :smiling_imp: :laughing: :smiling_imp:

Razlika prej/potem je vrč kot očitna…

Dober projekt. Pa slike poskusi čimprej naložit…

rabu bi eno pomoč…
kaj mi lahko kdo prosim tukaj prlima linke od vseh treh gum ki pridejo na vratih okoli šipe…
(iz strani ki jih je navedu jbezek v grupnem bayu)
ker jst ne vem nč po švabsko…

OTR shop - tu nimajo nič zate
AltOpelShop - tu tudi nimajo tesnil za strsnske šipe, tudi ostalo kar imajo je kar drago
Kadett-C-Spezialist - imajo objavlen cenik iz leta 2009 (so propadli ali kaj?), tako da nisem šel gledat…
Dr.Manta - zunanje desno tesnilo: 139€
ostalih pa kar nimajo več? sem vse prebrskal, drugače je pa ta dr.manta itak v angleščini tudi in se boš že znašel :slight_smile:

http://cgi.ebay.de/Fensterfuhrungsgummi-Tur-oben-Opel-Kadett-C-/390304100543?pt=Autoteile_Zubehör&hash=item5adfeff0bf
na ebayu imaš zgornje tesnilo :wink:

jaz sem pri teh spežo naredu >> http://www.ps-autoteile.de/scheibendichtgung_seite_100051_p.dpage?cag=385774

aja zdej vidim da lauko dau tudi od njih link..samo iz ebaya :laughing:

Mene pa zanima, koliko kil bo imelo tole :smiley:

vceri sm dobu zasvasan kardan, tako da ga danes rebravam in namontiram, pa na posto morem it po une cudne vijake
za prisraufat zadi kradan, mi jih je matic poslau po posti… :stuck_out_tongue:
bi pa kr nujno potreboval gume za zadnji dve stranski sipi, ce kdo ma kake dobro ohranjene, cene pa bom narocu z nemcije…
ce bo prsu kak frend danees mimo da lahko snema bo akk posnetek… :=

Daj naredi, to moreš .. pa daj kod youtube :laughing:

kaj ima kdo kake te gume za prodat??? (za stranski zadnji sipi kadett c)
na ebay so nove 40e, sam nebi zdej samo tega narocal, no, ce ne bo druge bomo to pa se kaj vzeli :slight_smile:

lauko; a bi tudi ti nabavu te gume, pa si delaiva stroske postnine… ?

Jest mislim da jih imam nekje založene sam nebivedu v kakschnem stanju so… Dej bom paglidu, če ne boš novih vzel

lp

Boš dal spredaj strut bar? Če je sploh kaj prostora :smiley:

bo bo, je biu ze narejen zelezen, pa bom raje inox naredu, ker ponavadi se dosti plete clovek okoli njega in se takoj potovce… :=

Butasto vprašanje: kaj je to? Za na kruh namazat verjetno ni, to mi je jasno…

ta železna “štanga”.

Hvala za razlago. No, kaj podobnega pa se tudi pri nas da izdelati…