Opel Kadett C - limo, 1979

Imaš prazen tank? :laughing:

bencina sem vlil 35L v tank pa polek dodatek za svinec, pa to sem do zaj naredo kaj sem prej napiso da sem… :unamused: :cry:

very funny

Lej enostavno. Moreš prvo pogruntat al ni iskre al ni bencina če ne ti ni pomoči.

verjamem… neke omo že zrihtali da vkurbla, pol pa počasi noter dalje delat pa pol felnice gor pa to to… :wink:

Mislim, da bo za tega Kadetta najboljse ce.. ah nam reku..

Dej resno prever ce ima iskro..

kaj bi blo najbolše?? povej ni panike sprejemam tudi slabe komentarje…

Dej preveri če ima avto iskro in če dobi bencin.. ker je škoda, da se tukaj na forum sam iz sebe norca delaš. Si mogoče sploh kaj naredil v to smer, da bi ugotovil zakaj ne vžge? ali si samo tiste kable zamenjal, po možnosti vse pomešal in sedaj čakaš, da ti nekdo preko interneta reši.

a en mehanik kao še ni prišel? .. in nehaj prosim že trolat in se norca delat še iz tistih ljudi,ki so ti kljub vsemu pripravljeni pomagat.. :imp:

kak se zbrišeš z foruma če je kuj nekaj to… poveš kak je pa ti pametujejo pm… :smiling_imp:

Jebemu mast… Že od strani 2 (zdej smo že na strani 6) ti motor ne vžge! Pa še vedno nismo “vidli” iskre! In pol mi pametujemo? :unamused:

malo je smešno da če ni iskre da ma kontakt pa da vergla a ne???

ok.. :laughing: si vse povedal… :laughing:

Jao meni. Ti res nimaš pojma. Za iskro prekontroliraš tako da odšravfaš eno svečko jo natakneš na kabel in polo… :bulb:

oziroma ne. Stakni kabel dol z svečke in ga drži v roki. kolega pa naj prova zaveglat motor. potem pa poročaj.

:wink:

:slight_smile:
tcdd01b_frabz-Pass-the-popcorn-this-is-getting-g.jpg

Še bolj učinkovito je če z eno roko držiš snet kabel od svečke, z drugo pa blok motorja :stuck_out_tongue: