Kaj za kolo pomeni takšen distančnik ne vem, ker ne vem kakšne felgne (ET) maš v mislih. Pa tud ne vem kako boš rešu stojne vijake ki jih imaš ti original na avtu. Ti štrlijo ven več kot je debelina distančnika. In nazadnje ne vem, a se to sploh splača.
Jaz bi prosil za pomoč in sicer ker mislim da z tega kar ga mam noter nebo nič… kaj mi priporočate da dam isti motor noter 1.2N ali bi lahko dal kakšnega bol močnega noter?
Karkoli drugega boš utaknil not bo kar nekaj predelave in komplikacij sploh iz tunelom menjalnika in zadnjo akso in kardanom.
Jaz osebno, če bi se že lotil bi vtaknil not motor od Mazde MX5 in sicer BP-Z3 1.8 v kombinaciji z 6 stopenjskim menjalnikom ima serijsko okoli 150 konjev, kar bi moralo na kadettu trgat gate mogoče bi celo uporabil zadnjo akso iz špero od iste mazde samo ne poznam točno kako bi to upasal. Druga varianta je pa Honda S-2000 kar je dražje ampak še boljše. Oplovim gusastim ladijskim sidrom 2.0-2.2 bi se izognil, ker so leni in težki pa avto potem ni več vozen. Mazdino tehniko pa bi dobil pomoje rabljeno za kakšnih 700-1500€
Drugače pa pusti original mogoče kakšen kolektor pa dvojni fergel da malo zakriči vseskupaj.