Opel Kadett C - limo, 1979

prav ti dam točno tak je nevem kaj jih briga kaj jaz vozim mene tudi nena briga kaj drugi vozite…

Ne vem kaj mate proti pejeku … Haters gona hate :unamused:

A dej, na izkušnjah katerega prijatelja tale “nasvet” sloni? Imel (še imam eno) sem tri, vsaka od njih mi je skoraj brez izrednih stroškov služila kar dolgo časa. Prijazna za pošraufat in diagnosticirat, deli so ugodni - daleč od prijateljsko podane definicije o jami brez dna.

… me pa bolj zanima kaj bo s tole staro Opelco :smiley:

Lep dan, Sašo

Pa kje si ti stara sablja?? Dej golfa predstavi, pa oglasi se na kafetu na obali…

Se opravicujem e39 so LAHKO jame brez dna.
Poznam kar neki ljudi ki so ali si jo se lastijo, nekateri imajo kar lepe stroske z omenjemin modelom, nekateri pa kot pravis, brez problema. Problem je ker imajo vsi te avtomobili ogromno km. Ceprau so na stevcih magicne 200-300kkm stevilke. Lahko da mu je lepa ponujena, lahko pa soder za na dinos.
Iskreno kdo bi ladijo menjal za neki picipoki brez strehe?

Prijatl pičipokija na tri črke voziš ti ne… če te zanima kire tri ti kuj povem BMW…

ja zamisli se malo…

a to je mičo? :slight_smile:

The one and only. The legend himself…

Mico a nebi novemu lastniku reku naj nadaljuje to temo. Nam pocasi zmankuje materjala.

ajde fajn se mejte adijos…

Adios :exclamation:

Se vidimo na kakšnem srečanju :sunglasses:

Mičo; a to ste mel koline, al kaj maš tolk polivinila pred bajto? :slight_smile:

jaz bi samo rad vido kiri si ti da tak rad lape sučeš

To je bilo verjetno pripravljeno, ko bi prišel OP kupovat avto.
250,paf, zaviješ, zakopaš, ni sledi.

Vi ste gotof-i vsiskupi umiram od smeha

A je vžgal?

Če z bencinom poliješ ni bog da se nebi vžgal. :smiley:
Mogoče je pa zato polivinil okrog, da ni šel bencin na travo, sem slišal da štajerski travi ne paše če jo z bencinom zalivaš. :slight_smile: