Opel Kadett C - limo, 1979

A se gremo piramido? :smiley:

Ne, Piramide so nadležne!

@mico kotaktiranje srednje šole nebo šlo, imam slabe izkušnje z pedagoškimi ustanovami in zasposlenimi v njih, pač mislo sem če lahko na kratko poveš kakšna predelava je to in zakaj bi jo sploh počel, ker če v golfa vliješ katerokoli tekočino ki ima v svojem imenu besedo “olje” in jo vsaj malo precediš pa četudi bo to z cedilko za špagete zadeva deluje brez predelav.

sončično olje al pa rstlinsko olje… in če maš kje možnost pridobit olje tak kot kolega od kakega vrca al pa kaj takega se voziš zastojn…

đabe tebi kaj razlagat…

Toti nena zastopi…

Miljavžnt golfov dvojk pa mercedesov W123 diši po pomfriju in palačinkah. To pa res ni neka novost. Če pa je ta stvar predstavljena v diplomski nalogi, se pa ni na novo svet odkril.

če sem oni dan v Rušah pri maši neka čul, marjan mi je reko te pa mu nisem verjel nič…kak te papire dobiš za to?

No saj če si fukjen jih tui dobiš ne… :laughing:

croma sej ti lahko obrazložiš kak jih dobišš.. ko jih že maš

Da malo dvignem temo na površje; ne bom vprašal, kako to da že prodajaš?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10383500&show=1&avto=MG%20F%201.8i

madona ja, si pa kar dejaven pri kupovanju/prodajanju avtomobilov.
hvala ker si me nasmejal s svojim opisom v oglasu :smiley: citiram: “Možna menjava za BMW 3 ali 5 od letnika 2001 dalje ali Audi A6 ter možno tudi za VW Passat vsi avti od letnika 2001 dalje.”

Pizdra samo lušno zgleda tale roverček

nevem zakaj se ti sekiraš kaj jaz delam… pač z tem edino pokažeš da si fauš ljudem kot sem jaz… tak da ti povem mam ponudbo za jaguar-a, ter za bmw 525 letnik 2000 vendar še bom malo počako da vidim če še pride kaka pametna ponudba

A si menjal svecke in kable ali kaj, da mu je cena cez noc tolko zrastla? :unamused:

nič nisem rabo menjat… bi pa mogli eni na totem forumu menjat pamet pa bi blo

50 eurof ti dam za katalizator

Ja kako da ne? Prej si reku da maš volan na pravi strani, zdej je pa na napačni, pol si ga mnde menjal, ne? Al je to kakšna posebna edicija, da se volan premika z leve na desno na lihe pa sode dneve, tako kot je bil včasih bencin za tankat?

Priporočam, da ne prodaš unih dveh svečk, BMW ima 6 cilindrov, za jaguarja pa ne vem kater model mislis. Mogoče mondeo?

p.s. prijateljski nasvet, e39 so jame brez dna.

Mičo, ne se dat!
Eni fantje pozabljajo, da se nis(m)o vsi rodili z Oplovimi ključi v žepu. :sunglasses:

Bi lahko šla tema v zaklep ?

Zadnjih nekaj strani je samo nepotrebno podjebavanje in nekonstruktiven offtopic. Kaj pa nas briga kaj ded vozi. Pa če je pejek ni to naša stvar, ker finančno nič ne prispevamo zraven :unamused:

nena guši čuj, te pa mamo za to totega tu gor da se mamo fajn :smiley:

jas ga sumim da je nekje na drevu fkup s totim bolfekom al ka te kurac je ovi stvor iz pohorja :laughing:

Kaj pa vem… Sem pogledal takrat, ko se je začela tema, potem pa nisem več spremljal! In pol kr na enkrat vidim, da je ta tema v zelo kratkem času dosegla 15 strani! In grem pogledat wtf je tolk za povedat o kadettu? … no takrat sem skor umro od smeha in od tega dneva dalje redno spremljam to burlesko!
Mogoče je čas, da mičo spet kupi nek avto in kaj fpraša, ker kadet pa MG sta se res mal izpela… :smiley: