Opel Kadett C 77

Da ga še jaz predstavim…, nič posebnega…

PS: Kupim menjalnik R25 od omege A. :slight_smile:

kupi raje omego A kod jast, ker je cena mejanika cca 250E, oemgo pa dobiš za 300E

Kaj jih je že tako malo da je taka cena? Edino če grem na hidravliko, je veliko cenejši menjalnik,samo… :confused: Cel avto ne pride v poštev, bo doma cel kažin, že tako je zaradi mojih aktivnosti :slight_smile:

lp

Recaroti zgledajo lepo. :sunglasses:

Ej smola najprej Cos, zdej pa še jaz :frowning: Jo je vsaj kadettek bolje odnesel. Ma vseeno rabim desno luč za C1(smerokazi spodaj), če ima kdo na hitro za dober denar :slight_smile:

lp

Torej tista na sovozniški strani?
Moram pogledati, ampak se mi zdi da je brez stekla…

:confused: sranje

Ajoj…kaj je blo pa pri tebi? :frowning:

Ni hudega samo škoda je čist nove barve in zelo lepega odbijača,
Bila je pa “ledena”-solna cesta in 180° ovinek in preblizu ograja…

@JBezek, si mogoče našel kakšno luč?
Ima morda še kdo?

lp

Imam vozniško z počenim steklom in še eno luč, brez stekla, ne vem pa ali je vozniška ali sovozniška stran. :confused:

Če je brez stekla mi žal ne pride prav :slight_smile:

Hvala vseeno,
lp

Zdej sem končno dobil papirje od homologacije… Zgleda da so se majstri zmotili in napisali obe dimenziji pnevmatik, torej 165/70/13 in 195/50/15 :open_mouth:

lp

super, torej je ustvarjen precedens :smiley:

Če torej nam kdo kaj komplicira, lahko pokažemo s prstom nate, in rečemo ‘A on pa lahko?’ :slight_smile:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Ej zdej bom še jaz ogrožen :laughing:
Drgač mi pa itak nič ne pride prav 15" pa še zgleda ne ne vem kako…

lp

Omega donator :smiley: , mož pravi da ima LSD, sam ne verjamem, bomo pogledali…
Od opreme ABS, nivomat, hladilnik, zmrzovalna skrinja in pol mio kilometrov :laughing:

lp

pa je vsaj 2,4 :slight_smile:)

In a si pogledal? :smiley: Ker kot se spomnim pase v Manta/Ascona akse poleg originalnih samo se spera od Omege A caravan :slight_smile:

Ne,ne simpl 2.0. Je pa zgonena… Sam mašina pa lepo lavfa, menjlanik tud zgleda vredu, to je pa že skor vse kar rabim.

Anzee, žal nima :frowning: se kolesa obratno vrtijo…

lp