MB W201 190E "The Baby-Benz"

Ker eden ni nobeden, dva pa nista tri :laughing:
Ta design devedesetih mi nikakor ni dal miru. Edino kar sem vedel je to da ne smem kupit še enega avta :confused:
Za voljo vseh ljudi okoli mene :broken:
Tako da uradno za ta avto ne ve še nobeden, jaz pa pa pač nisem zdržal + živi se samo enkrat… oz. dokler moja ne zve, pa dokler ne zvejo doma itd :smiley:

Torej po novem sem tudi “ponosen” lastnik tegale avta. Ni bil popoln, nekaj zadev bo za porihtat, je pa avto tehnično brezhiben, odlično vozen, tako da že pridno delama kilometre.
Gre za 2.0 varianto, ki premore skoraj 120 konjičkov. Ima el. šibedah, ter ogledalo, šipe se dvigujejo na roke, pohvali se lahko tudi z ABS sistemom :slight_smile: Letnik 89 in je ravno v pridobitvi certefikata, ker si ga zasluži :slight_smile:

Še nekaj fotkic:

Notranjost je rjavkasta in ohranjena kot nova, pravo tako je poden čisto brez rje, ene tri napakie so odzunaj, ki pa se bojo verjetno že ta vikend sanirale, ko ga bom predstavil doma :smiley: :smiley:

Avto mi je res bomba za furat, zelo pregledna vožnja, udobna glede na velikost avta, šibedah pa je sam pika na i :wink:

Čaka pa ga tudi servis na mašini, ima že kar nekaj prevoženih, tak da malce nege ne bo škodlo :slight_smile:

Peljal sem ga tudi pod tuš, prav tako ga čaka poliranje :wink:

Na koncu pa me je zategniš še v McDrive sma mela tako sexi večerjo :laughing:

Tako letos res več ne kupim drugega avta, se pa že veselim vožnje z Zlatkotom :
In še ena odzgoraj :shh:

:laughing: težko je normalnim ljudem dopovedat z kakšnimi travmami se spopadamo :laughing:

:thumbup:

Čestitam.
Odličen avto, tudi sam sem ga imel.
Veliko užitkov.

morš probat w124 na gewindah, se pele k da ni sportnega podvozja :slight_smile:

A nardimo seznam vseh nas, ki nismo ostali pri eni “krntiji”?

Da lahko domačim pokažem, da nas ima! :laughing:

Si šel že več kot 120 po AC?

Te 190ke gredo presenetljivo dobro. Na nemški AC sem jaz z 2.5 190D, ki premore borih 95 konjev dosegel 193kmh po GPS-u. Sicer je bilo malo klančka, ampak tudi po ravnini ni šel avto kaj dosti manj.

Evo avto sem predstavil familiji :smiley:
Očitno sem še vedno živ :laughing: :laughing:

120 sem se peljal po lokalni cest, tam pri 130 bi blo pomojem že kr obratov, tista peta malo manjka :smiley: :smiley:
Se pa drugače avto pelje odlično, res sem navdušen. Danes je potekalo tudi generalno čiščenje notranjosti, jutri pa sledi še kakšna fotka sem pa danes delal na zlatkotu :slight_smile:

Aha, tega si pa kupil nekje v prekmurju? Pozabil si še dopisat da ima ASD, kar je v kombinaciji s 4 prestavami extra redko :confused: Všeč mi je notranjost, imam veliko sredinsko konzolo v tej barvi če bi te zanimala :wink:

Ja ASD ima tudi nisem pa vedel da je to redka kombinacija :thumbup: Je pa bil kupljen v okolici Maribora.
Notranjost je meni tudi zelo všeč, ta je bila tudi povod za nakup. Ohranjena je pa res 9,8/10 :slight_smile:
Nekaj malega bo dela okoli pleha zunaj (en dan in 6 pack :laughing: )

Evo še nekaj fotkic notranjosti:

Ključi v taki sexi oblekci :thumbup:

Na podnu pa sem našel error samo v prostoru za rezervo, ki pa bo tudi v kratkem saniran.
Sedaj plani so za zečetek felgne, pa neki letom primeren radio :slight_smile:
V avtu he še prva pomoč, ki pa bo notri ostala :smiling_imp:

Kljukam bi rad dal malce življenja, obstaja kakšna zadeva da da plastiki nazaj lesk?

Kar je kroma se bo malce spoliralo :wink:

Evo slik nardil za tri leta naprej :laughing: :laughing:
Zdej pa grem preverit če sem zaprl šibedah :broken: :clap:

Ti imaš vse te gumbe v uporabi? :smiley: :smiley:
Jaz imam namreč samo dva :smiley: :smiley:

Slika je iz neta, da vidiš kaj mislim. Konzola je pa klasična, brez klime in z ročnimi komandami (3 gumbi za ventilacijo in drsnik). Ti pošljem sliko na PM :wink:

Avto sluzi svojemu namenu :slight_smile:
Vedno z nasmehom do uses, ko sem za volanom. Cez vikend sva nardila kar nekaj kilometrov.
Najprej hitro pranje.

Nato obisk do Podcetrtka, kjer sem mu privoscil poln kesl bencina :slight_smile: