Kućni proizvod

Ker mi vsake tolko paše kej packat po delavnicah od starega, sem se spomnil da bi lahko oldschoolovci pokazali kake izdelke, da dobi kdo kakšno idejo za packanje.

Že leta nazaj sem nabavu rampice za avto, ker so bli pa vsi avti tako nizki da se ni dalo zapeljat na njih, sem si naredu podaljške. Včeraj sem se pa lotu še izdelave drugega kompleta rampic, za polovico nižje (tako da gre pod prag) tako da bo avto na eni strani višji za 30cm, na drugi 15cm

Še par detajlov pa bo…

maš kako idejo za ultra ultra low navozno rampo da avto na dvigal sploh dobim?

Kanal :laughing:

Kolko metrov profila cca si porabil za eno rampo?

še ideja za dograditev…

QuickJack portable car lift…

ma kolkr imam jaz izkušenj, se iz železa s flexarco in švasaparatom da naredit prav vse. :slight_smile:

tak dizajn kot je ta z rampic je kul ker lahko si narediš točno take kot rabiš in gume ne drsijo po njih. je pa obvezno treba spodaj zalepit gumo da ne drsijo po betonu.

to je 25x25mm profil, 3mm debel, rampice so dolge cca 70cm, in šlo je cca 12m za vsako, materjala je torej nekje 20€ po rampi.

ta zadeva bi prišla v poštev za menjavo menjalnikov, drugače se da vse ostalo naredit tudi s to višino ki jo že imam.

kolko koštajo take s hidravliko?

http://www.ebay.de/itm/PKW-Auffahrrampe-2-Stuck-4-Tonnen-Rampe-hohenverstellbar-KFZ-Wagenheber-Tragkraf/281242355978?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140107091039%26meid%3D2e1cc82b354248dd89afc816ac2e9d65%26pid%3D100034%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D191852298405

2 interdiskont cilindra 2 tonska pa še par metrov profilov pa si še to zrihtal.

nedaaaaa se mi več. gotove so, zdej da ene pol leta ne vidim švasaparata… in unega smrdljivega dima…

hmmmm… jao moram še roštilj nardit… :confused: mogoče zdej za prvomajske :smiley:

ma bomba

a si dal kaksne gumice spodaj? da zedeve ne odrines ? al lahko samo 4x4 tu gor zapelje ? :slight_smile:

Pod rdečo se na sliki vidi črna guma če dobro pogledaš, na ostale bom dodal, ker na betonu drsijo za popizdit…

evo nov projekt, roštilj na drva. stari je dobil nekje ene kose stare črne pločevine, in jih je blo treba porabit…

površina za pečenje bo nekje 60x70cm…

Pa še moja dva domača proizvoda.

Ter še ena za hec :smiley:

psihedelična vrata :slight_smile:

evo spet sem neki švasal na roštilju. voziček narjen, ročice na izvlek, štelabilne prednje noge…

še malo pa bo…

A je že zadišalo?
Ali se bo testiralo 18.6.?

ni še dokončan, manjka samo še sprednja stranica in rešeto… še kak teden…

kurišče:

tu spredaj manjka še stranica…