Ja res je .. trenutno je čas T2-jk. T1 nihče več ne povoha. Saj se mi niti ne zdi čudno, ker je proti T1 res fenomenalni kombi, kar se tiče uporabe. Cene so se pa skorajda izravnale z enkami ..
Heeee, ne ne nism videl. S kerim avtom pa si bil???
Ma ja zjeban sm biu k me sinusi nekaj hecajo. Drugače pa se je kadett izkazal tudi za dolge proge res komot!!!
Naredil sem 410KM v dveh dneh pa niti malo nisem bil zjeban od vožnje
Mi rabmo neke forum vizitke zgleda - zadnje cajte sam še neke oldtimerje srečujem pri nas po mestu pa vsi me po nekih vizitkah sprašujejo ko jim omenim forum
Prejšen teden je bil en zelen Pontiac Firebird 5.7L, danes se pa do pisarne pripeljem pa tam tale čičo puca w115 na parkingu (sem pol zvedu da že tretji dan zapored )
Tole bi mogu it zaverho pogledat pomojem za referenco, ker avto je NOV!!!
Ma 113k km pa se ne pozna na eni sami pikici in stric pravi da ni blo še čist nič menjano, vse original.
Na sedežih ni ene same gubice, pod tepihih ni v bitumenu niti razpokice, na pedalih nobene obrabe, še tovarniški tepih v prtljažniku je brez ene najmanjše udrtince kaj šele razpoke.
Drugač pa 200 bencinar, motor je pa tak ko kirurška soba, me je blo skor sram pokrov na kadetu dvignit ko so tiste tri mušice se nalimale na motor