Kje smo se srečali

Od kje tebi ta? Dve leti nazaj sm ga prodajal, sam itak ga ni junaka…
Vsi k so rekli, “pokliči ko boš prodajal” so se usrali :laughing:
In potem zato ker je rat lok mislijo da ga boš šenkal, kao itak je ceu zjeban… jao!

Jst sm bolj gledal ker prasec te je tako grdo zaparkiral z kombijem da ni šans da boš ven prišel :laughing:
Sej kadet je lahek; primeš spredn konc pa ga zaneseš do pločnika, sploh če maš par kompletov felg v kibli :laughing:

https://oldschool-slo.com/t/c20ne-rwd-vs-c20ne-fwd-kadettc-swap/36/1

:smiley:

U maš prav, nesporazum. Senatorja B ki je tudi rdeč sem menjal za rekorda :wink:

Sem vas vido, ste glih šli v blok ko sem se pripelo :slight_smile: .

pa ne smeš polek kontejnera parkirat audija no :laughing:

Bo se rjo fasal :stuck_out_tongue:

Ja, mercedes :slight_smile:.
Na tem istem parkingu stoji že nekaj časa kadet c, neka peščena barva pa črna hauba. Brez tablic.
A je od koga z foruma?

od kolega :wink:

BMW dan?
Popoldne videl srebrno 6ko (e24) na Verovškovi, zvečer pa belo 3ko(e30) na obvoznici…obe sta pa izgledali super!

Ma sej so se tud v našem kocu začel nabirat oldiji; zadnjič sva bla na bencinski sama jst pa en porihtan Hrošč, mim se je pa še en C2 Kadett zapelou, danes grem pa po ene dele za laksarco pa tega hudga ukevdranga T2 srečam :stuck_out_tongue:

briga me, men je hujši ko kak T1 !!!

Ladillak opažen v soboto pred Momaxom na Rudniku…poznamo?

Res je nor!!!

V pomankanju T1-k so tudi T2 ratali hudo dobri.

hahahahahah TRUE !!! :laughing: :laughing: :laughing:

To je un k je sosed od Anzeeta :wink: (ga vem po vinjetah :laughing: )

Res je! :slight_smile: Sosed! :slight_smile:

Casi ko je bila T1 sveti gral v aircooled svetu so davno mimo :wink:

Jaz bi prej reku da smo na prav na polno v tem času. Če ja vsak klump 5k in več ( prej 10k). Drugače pa ja zadnjič sem vidu upedenano slo T2a v izoli ( delux temno zelen z belo streho na cosmicsih in spuščen- baje od pleškota) in mi je bla fantastična. Dosti boljša od T1 na srečanju.