Kje smo se srečali

Yeah, so do trgovine na brezovci :slight_smile:

Danes sem mojem privat season openingu srečal Čudna na križišču sred Nouga mesta.
Bil je v grdem belem kombiju in ni bil za pivo.
Sram te bilo, Čuden, ker imaš šiht in se obnašaš odgovorno! :smiley:

DulE30 danes viden v BTCju! :smiley:

Sva bila s tamalo pri Igorju :wink: bil tudi ti zadnjič tam opažen, sam kadisa pa ni blo :smiley:

Cak, a na boxu? Pol se pa zmenmo za ksn sparing… :stuck_out_tongue:

Komot, js sm zmeri za akcijo :smiling_imp: bova se magar v soboto/nedeljo kj zmenila, da ne bo preveč off tle :wink:

Dule v pondelk iz zaloške prot štepanjcu. Sm pozdravu sam sm rinu bciku pa na telefonu bil :slight_smile:

Haha…dajte še drugi prvlečt svoje kante na plano, da nebom samo jaz opažen :smiley: Žiža sorry sm prepozno dojel, da si bil ti :blush:

danes okoli 19h rondo mlada lipa mb, mišje sivi citroen ds, sem mahal iz t2 :smiley: uHere? :smiley:

papi, sobota popoldne črni kal :smiley:

V soboto videna funky kompozicija :slight_smile:

Fak je dober črn :wink:

Zelena e30 z zlatimi bbs felnami, rit se skoraj vleče po podu :slight_smile: ,srečal danes v Mariboru.
Je z foruma?

Kolega “stony” i njegov GT danas u Novom Marofu .Bilo je to ugodno,korisno ali prekratko druženje.Hvala kolega!

Tega Mercedesa in Zastave se spomnim izpred Gas Stationa v Ljubljani. Prejšno pomlad se mi zdi… Sem si zapomnil, ker sem se tisti večer peljal s Corvette C4. Samo meni je Zastava zgledala bolj temno zelena…

Tale je dokaj slaven:
https://petrolicious.com/articles/this-zastava-750-is-a-charming-and-exemplary-micro-car-amalgamation

Na bajkerski turci na Slavnik videl enega zanimivega Volvota…in dosti blizu potem tudi @eugene-a! :laughing:

Zadnjih 14 dni sem že ene 3x videl belo Alfo Junior GT na Tivolski v LJ. Dobro brenči! To bi bilo zanimivo kdaj bolj od blizu pogledat, a mogoče poznamo lastnika?

Lihkar, spet! :astonished:

eni vidjo bele miši eni pa bele alfe junior :laughing: