Kdo se ukvarja s širjenjem platišč???

ravne so, tudi po bočnem impactu pozimi v robnik pri 70 km/h :smiling_imp:

so pa uber težke ja

Pozdravljeni!
Če koga zanima sem nabavil nekaj opreme in lahko poširim jeklene feltne po želji. Oprema je od Primoža iz Žireh. Tudi instrukcije mi je dal:)
Zainteresirani naj mi pošlje pod zasebno ali na moj mail, mtjbabic@yahoo.com
Še nekaj slik

E to je že dobro. bravo.

@forgoten: Iz kje si pa ti? Da vem kam peljati ce se kdaj odlocim za to…

Od danes naprej ima še rundalco, da lahko še pleh zarunda pa glavo za vpenjanje večjih felten. Počasi bo vse, če jaz ne bi na Lomu ugotovil, da sem še nekaj doma pozabu.

Okolice Kopra, skočiš malo do morja pa se feltne poširiš :stuck_out_tongue:

@Piko si pozabu ja XD pa bos mogu se kksno vpetje naredit :wink:

jaz imam adapter iz 4x100 na 5x205 za hroščeve feltne, če boš rabu.

Se se ukvarja kdo s s sirjenjem jeklenk? Kaksne so kaj cene?

croma a štefa si kaj gnjavo za širjenje :question:

Torej je edina varianta koper? V okolici lj ni nikogar?

Dvigam iz nafte, je tu kaj novega? Se še da poširit platišča kje pri nas ali kako je s tem?

na obali zdaj dela to ta ki je od pikota iz Žiri odkupu priprave. Forgotten na Favdlu.

izdelek:

kontakt: 040847642
Cena 25-30 komad

lp

že ma kej prakse? jst mam tud ene za poširit…pa ni prostora za napake ker so 20 col železne.

pojma nimam. To je kako leto nazaj kupu. Vem da jih je neki naredu ker sem mu jaz zrihtal adapter za 5x205. pokliči ga.

Je sicer na prejšnji strani predstavil kaj dela… :wink:

nenene, ne zastupš…fant rab kilometrino pr takmu delu :slight_smile: mene to zanima, drugač mam drago in preizkušeno verzijo - sam veš koga.

Ooo, super! Morem poklicat ko / če bo tak daleč. Hvala!

Smem vprašat kdo je to? ta preizkušena in draga varianta?

Ok, še ena neumna ideja. Obstaja kak mojster, ki bi “zožal” komplet alu platišč? Konkretno, da bi odrezal pas 1 inče na notranji strani platišča, pa potem privaril nazaj ostali obroč.

po moje vsak ki obvlada varit aluminij,ima (on ali sosed) zadosti veliko stružnco in je malo iznajdljiv :slight_smile:

Drgač pa Kuret tudi to dela(širi oz menja cel rob če je preveč stolčen),pa mogoče tudi ostali ki se ukvarjajo z obnovo alu platišč. Edino vem da je mora videt feltno kako je narejena,zaradi notranjega profila feltne. Zaradi montaže in demontaže gume. Če je v tvojem primeru feltna dovolj široka,da ostane tisti rob cel in da mu na preostanku feltne ostane še en malo tistega najmanjšega premera feltne,potem po moje brez problema