Kdo se ukvarja s širjenjem platišč???

lepo bi prosil uporabnike foruma da tukaj napišejo kdo vse se ukvarja s tem biznisom :wink:
Pa seveda lastne izkušnje…

Aleš Premk iz Litije, nazadnje cena 100€ /4komade, obcasno trese, ni šlauhlos
En model nekje nad Kranjem/Škofjoloko, neznan kontakt
En tip iz Favdl foruma, naredu celo pizdarijo za svasanje felten.. :slight_smile:

Sem glih mislil omenit tega iz Favdl-a, tip si je naredu zaresno mašino za varjenje, bi blo za pozanimat se :wink:
Evo mal čtiva: http://www.favdl.net/forum/viewtopic.php?f=37&t=4485

delal moje feltne v Litiji, zgleda OK, trese ne, sam mam pa gor “1kg” svinca :slight_smile: mam šlaufe noter, ker ne drži zraka,
mnenje: raje litke za ta denar

rezultatov še ni noben videl od njega…

stroj je vrhunski, mcgyver je dimče vaginovski proti njemu.

ali je možno da je poz. 2 in 3 isti človek? Ta z favdla se mi zdi da je iz Žiri ..je pa tudi nekaj individual zadev ..so pač pobje to doma sami naredili

sem se pa sedaj spomnil, naj bi nekdo iz Južne okolice Kamika tudi to delal - ko sem pri Sitarju gume montiral so me vprašali če sem pri njemu delal pa mi ni bilo jasno, zakaj sem iz kamnika vozil feltne v Litijo širit… :imp: :imp:

Ne nista ista oseba. Tist k ne vemo nc je en majstr mal starejsi, O.S.Car je enkrat pr njemu siru feltne. Nrdi pa tko da dihta, ponuca pa dve feltni za eno posirt..

evo tkole Žirovc dela… mačk ni kj

cenovno? kaj rabi za izdelek? jst bom rabu 17ke širit za zimsko vozilo :laughing:

zakaj noben src ne obrne al pa iz notranjih robov ne širi .. dost bolj hudo je za videt .. to širjenje na tem ozkem delu se meni ne dopade ker rob sploh ne pride do izraza

boljš je boben obrnt, kot srca, drgač zgubiš konuse na luknjah za šraufe in ni good
zakaj tega noben ne dela pa tud men ni jasno, ker to lahko tud doma nardiš, če maš švasmašino, medtem ko za trakove švasat res rabiš profiča
še večji prasci so pa američani, kjer se da vsesorte širin bobnov kupit ločeno in to tko za ene 20€ po komadu, in srca za njih za isto ceno in si sešvasaš kakršnkoli J in ET ti paše :cry:

sej to sem mislil ko sem napisal obrnit srca ..valda ne boš feltne okol obračal..sej nismo na pustnem karnevalu :laughing:

mam powertech made in usa 7 in 8x15 feltne, to je narejeno da preživi tankovski napad…feltna ma 12kg.

tole je proti navadnim železnim feltnam težko ko svina :laughing: so pa hude :sunglasses:

100€ v Žireh pride komplet :wink:

kaj to za širjenje, al za feltne po delih?

Širjenje.

20€ po komadu je blo, tako ceno ima že kar nekaj časa. Narejeno kot se podobi, nimam pripomb, bomo vidl kaj bo ko bodo na avtu.

@croma, 17" ni noben problem, pripelješ 4 feltne in poveš koliko širše bi imel, to je vse.

V hroščarskih krogih precej popularne, bolj znane kot Mangels felne. Večina jih je kromiranih sicer in na avtih ki so se stilsko zataknili nekje v začetku devetdesetih. Kolikor sem nahitro pobrskal po internetih bi znalo it za isto felno. Sam z njo nimam izkušenj, krožijo pa anekdote o njihovi überteži in tudi kaka o tem da na centrirki niso znale ravno letet niti nove iz fabrike :laughing: kar je včasih tudi videt po nezanemarljivih trakovih uteži. Tvoje si že sprobal kolko so kaj okrogle?

mangeles je brazilska feltna .. je pa ta triangulo in modular ( z krogci) ..je ja ..mengelca je uber težka ..sem imel na trajku 10x15 :laughing:

drgač pa je to v ameriki racing wheel :smiley:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rb9THP7XjyY[/youtube]