GTT poletni TRACK DAY na Racelandu

Ker vemo, da ste naš lanski jesenski Track Day izredno pogrešal… Je tu, samo za vas, poletni GTT Track Day.

Zgodil se bo 5.8., začenši s 13. uro. Pravila, pogoji, itd. ostajajo: prideš, pelješ po pameti, spremljaš da vas ni preveč na pisti, čas si meriš s štoparco. Preprosto in tako tudi najbolj zabavno!

Opcija za podlajšanje/relaksacijo: https://oldschool-slo.com/t/1-oldschool-ko-l-panje-gorjanci-6-7-avg-2016/1608/1
:wink:

Se vidmoooo!

Dobro si tole vkombiniral v urnik, počas bomo mel že kar enotedenski KolpaSummerSplash festival zgleda :laughing:
Pridem mogoče pogledat - vozit pa sicer ne, ker kadett še ne gre v poden. :slight_smile:

To pero!!!
definitivno pridem, da vidim, kako je vozit z ogromnim bumbsteerom :laughing:

Hm, tole pa res ni za spustit…bo treba nekak skombinirat! :stuck_out_tongue:

Uuuu, to bo treba res neki sestavit skupaj :wink:

Hehe, super.
Me izredno veseli, da bo spet pol oldskulovcev…

Pa dejte prosim na FB prebrat o omejitvah… npr. driftanje letos žal le do 17.30… potem sam grip. :frowning:

Tole bo idealno za združenje z kolpanjem :sunglasses:

recaro zici (check)

štampi (check)

olje (check)

plus kabl porihtan od nazadnje k mi ga je stopil (no ja…)

tole pa brez izgovorov morm it (treba pod minuto s kađotom) in kombiniramo z kolpanjem!!!

Jao, ti boš čisto uniču ta avto :smiley: Da mi ne bo žal da sm ti ga prodal :sunglasses:

Vitrex v hladilniku “check” ??? :laughing: :laughing: :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing:

Hahaha epic :laughing:

Volan (check??) :smiling_imp:

Pa glej da ene dva dni prej ne boš jedel.

Ja res poglej volan da ne bo spet tvoja bleda :laughing: :laughing: :laughing:

Se bomo probal držat ure… 18:30 si reku ne??? :slight_smile:

Jest ne bi nič reku.. Sam ti bo Racelandov Track Marshal sam z rdečo pomahu…

Sicer pa bomo videli, kolk se bo dal potegnit… sam, če pridejo tamodri, smo vsi zaključli (drift in grip). :wink:

Jao, ti boš čisto uniču ta avto > :smiley: > Da mi ne bo žal da sm ti ga prodal > :sunglasses:

maš srečo da si ga men, kjšn drug bi te lih s tistim volanom po betic k bi te dubu (in ostali podobni projekti…) :wink:

Ja res poglej volan da ne bo spet tvoja bleda > :laughing: > > :laughing: > > :laughing:

ja nevem ampak odkar sm ga jest zašraufu kr drži… :smiling_imp:

WTF, a si avto prevzel al ne??? Kaj pa vem kaj si pol z njim delal model :wink:

Ostali podobni projekti? A si se kdaj kej lotu delat??? ne razumem :laughing: :laughing: :laughing:

No ne bomo zdej smetali tle teme… :wink:

Baje si mu naredu nastavljiv camber - se da zgori premikat amortizerje v salckah :laughing:

Ok dost offtopic :stuck_out_tongue:

Kaj a zdaj se lahko policija že vtika v to kaj se dela na privat dirkališču?

A se placa na voznika ali na vozilo? Kolega mogoce pride iz dvema avtomobiloma :laughing: