Prijavnina je 30€ ne glede na čas vožne, število krogov. Na voznika. Vsak voznik se mora prijaviti / podpisati prijavo, strinjanje s pogoji / izjavo o odgovornosti in plačati 30€. Plačilo ob prijavi, od 12:45 dalje. Imejte s seboj dokument s sliko
Driftanje je zaradi hrupa dovoljeno le do 17:30. Drifta se lahko izključno po stezi. Po prvem izletu s steze (“oranju”) sledi opozorilo, po drugem zaključek. Če bo veliko “drifterjev”, bomo naredili skupine za drift in za grip.
Limit je 5 avtomobilov naenkrat na progi (prešteješ, predno zapelješ gor).
Na stezi bo tudi Racelandov personal, ki ima ultimativno komando. Prosim, da se jih v celoti upošteva in spoštuje!
Meni je bilo najbolj zanimivo v živo videt od strani kako nekdo razbije karter na pukli in potem zalije kompletno dirkališče z oljem. Se ne zajebavam. R.I.P. A112 (za 5 minut itak )
Moja se je pa tudi zabavala ko sem jo posodil Jurcatu in se je mogu seveda nonstop vrtet po progi
Ena fotka:
aja, ni blo samo poceli progi, je blo še po celem parkingu lastnik pa vesel ko radio
Je tako menjalnik je odprlo… sam nvm še kaj… Je pa res… po puklu je po moje neki zlomlo prek skoka… ko se v prazno zavrti pol pa lepo na tla… na fino vročih slicksih no worries… še mamo zaloge menjalnikov motor je pa cel
Sem praktično sosed tega dirkališča in trenutno stanje je slabo Sicer so ene 2 mesca nazaj začel z bagri noter urejat odvodnjavanje itd, ampak trenutno vse stoji. Očitno je bil to bolj projekt kako pridet do velike količine hrastovega lesa z minimalnim vložkom, kot pa ureditev dirkališča.