Drugi torek

Predlog da taka srečanja postanejo “mesečnica” ostaja na mizi. Torej, vsak 2. torek v mesecu, ob 19h drink v Žibertu.
Pozimi z dejliji, poleti z oldiji.
W128

Drugi torek.ics (973 Bytes)

Mogoce kot predlog, ce ze postaja mesecna zadeva, da se premakne na vikend ali vsaj petek. Tako se lahko udelezimo tudi tisti od malo bolj dalec in z manj fleksibilnimi sluzbami :smiley:

Drugi torek v mesecu smo izbrali ker je to en tak mrtev termin :smiley: … čez vikende imajo ljudje familiarne zadeve, poleti vikend izlete na morje, pozimi smučarija… se strinjam da nikoli ne bo za vse OK :cry: in en tako se je določil drugi torek v mesecu, torej naslednjič drug teden - v torek.
LP W128
PS: Nam je pa štajerska ekipa namignila da se pri njih dogaja ob nedeljah dopoldne…

Aja? Katero geslo je treba povedati na vratih? :shh:

Hm… mislim da bo moral kdo drug razkriti geslo… ker jaz ga ne vem…

Danes je sicer drugi torek v mesecu, ko bi se spet lahko dobili, ampak po preverjanju temperature pri par kandidatih (L4UK0, FR Wolf,Zaverho), so danes pomembnejše stvari na urniku (beri Valentinovo), kot starodobniki.
Do nadaljnega torej starodobniška suša…

LP W128

S Coxom sva debatirala o tej tematiki… Zaceli bi z letnimimi gumami (in starimi avti) ob nedeljah dopoldne v enem od MB kaficev…

Drugi torek v marcu bo 14.3., tako da bomo z letnimi gumami še nelegalni :sunglasses:
Ampak to ne bo ovira, da se nebi dobili!
LP W128

14.3. velja?

Jaz bom tam.

Jaz tudi, se vidimo :thumbup:

Tudi jaz imam dober namen priti!

Jst tud nameravam.
Kdaj se to pol dobivate? Ob 7h?

19h.

V torek bo drugi torek :wink:
Znana lokacija, 19.00.
Morda celo z oldiji?

Jaz pridem, prevozno sredstvo se nedoreceno. :wave:

A lahko prestavimo na 20h?

Živjo,
evo, naslednji torek bo že “drugi torek”.
Prejšnjič smo imeli kar malo nesporazumov glede lokacije in ure… Namen teh torkov je, da je vedno ista lokacija in ista ura.
Torej: Drugi torek v mesecu, Žibert v LJ, 19.00.
Ni pomembno ali prideš z oldijem ali ne, ali zamudiš ali ne… važno je, da ne spreminjamo lokacije in ure, ker potem bo vse skupaj razvodenelo. Torej, se vidimo v torek ob 19.00h.

LP W128

To je jutri! Jaz pridem, ce vreme zdrzi s staro kanto, ce ne pa z dailyjem. :smiley:

Opomnik - danes je drugi torek! Se vidimo!