na štajerskem so valji, v šmarju pri jelšah, tud 4x4, CSS tuning. En bolj resnih pri svojem delu.Je pa tak, da odvisno na kakem računalniku ti laufa avto, na tiste valje greš ponavadi, razen če maš road tuning ![]()
Tako kot je croma povedal, greš k tistemu, s katerim si najbolj zadovoljen in potem lahko tudi primerjaš rezultate prej in potem, kajti ne pokažejo vsi valji isto. Sicer pa je pri meni še potrebno malenkost spremenit mapo, kajti z drugimi odmičnimi ima sedaj po občutku več moči zgoraj in bi se z lahkoto zvrtel do 7500, z starimi odmičnimi smo pa imeli blokado na 7000! Pa tudi veliko bolj zanimivo je, ko nas je več skupaj.. ![]()
Uuuu, zakon kadett C ![]()
Nočem bit pameten sam a armaturko boš kej pobarval? K čene ti bo odsevalo k svina ![]()
Feltne ATS 15col? Širina? a to si zdej pred kratkim nabavu?
dragan, pri radioVili v ljubljani lahk dobiš samolepiln filc črn, je tud raztegljiv, pa lahk v filc oblečeš ta del armaturke (stane nekih 15-20€ 140x70 rolca).
Dragan, a prodas pokrov ventilov od ciha? V zameno seveda dobis alu pokrov in doplacilo ![]()
u milomater ..jezno bo tole ![]()
in ja .. kje hudiča se najde classic v 15 colah
Na kaki elektriki pa je sploh motor?
Super je tale kadettek! Kdo ti je pa delal GFK blatnike? Js bi rabo sprednjo havbo narejeno…
lp, Nejc!
A niso ATS v 15" dost pogoste pri hroscarjih?
Drugace pa tole noro zgleda…pa CIH je taprav motor! Enkrat si res zelim zadevo v zivo videt.
Pogoste niso, so pa v zracnohlajenem svetu ja, praviloma v 15 incah in 5.5j, 7 ali 9j sirine. Tudi 4x100 razmak je se vedno za dobit v teh velikostih, nove ce se ne motim.
Ja ni opanike za dobit 15 col ATSke z 4x100. Na ebay.de so večkrat novi kompleti.
lažje se jih dobi kot 8jx13 ![]()
Ravnokar ene na voljo pri juznih sosedih, tud cena ni pretirana
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?28492-P-ATS-Classic-15-quot
Še ene z avto.neta
Spet se je mal delalo.
CQP je na ponovnem tehtanju (tokrat z makrolon stekli ) pokazal 847kg !
Optika je nastavljena (to je vse se na grobo - na fino se bo na pisti nekje nastavljalo)
Zdaj imam 2 dni da nastavim balans in podvozje na vagah , v nedeljo gremo na valje , potem pa bo cas da se gre testirat in se tako optika kot podvozje dokonca na fino …
Kar smo se tu okol delavnice malo vozili , mi je blo vsec
Potencijala pa ima se …
Slikal vag tokrat nisem , mam pa kako od avta .

Mal “aerodinamike” … Je reko sin da zdaj njegov avtek ne pride spodaj not ![]()

Koncna podoba bo dobila se malo svetljejsega kontrasta …

@papi : to so 15-ke ja , sirine 9J et-19 .
Glede valjev : kot je dabi povedal , vsak si poisce majstra kateremu zaupa . Za tega “frisnega” iz stajerskega konca , ki ga omenja croma , sem ze slisal … Prav tako da je ze manipuliral z grafi , kar je tudi drug majster z matematicnim izracunom dokazal . Torej zame na stajjerskem zame se ni zaupanja vrednih valjev ![]()
V preteklosti sem bil ze pri Senici , pri Avtoelekroniki in na valjih v Celovcu na srednji soli
pa so vsakic bile druge cifre konjev - z velikim odstopanjem !
Hvala za link ! Z prodajalcem sem vzpostavil kontakt - rabimo se vsaj 2 seta felgn ![]()
Še ene z avto.neta
Matija, diamant sajb za asfalt rezat dobim v Merkurju tudi ![]()
Iscem 9 , 9,5 in 10 x15 felge ![]()
Dragan bos vozo s tem avtom ivarcko? ![]()