@croma : jaz bom ta avto vozil samo zdaj cez 14 dni da nastavim podvozje , optiko in balans .
Tekmoval ne bom , kolega bo dirkal z njim . Jaz sem celado obesil zacasno na klin ze predlani
Druzinske obveznosti imajo prednost . But as Arnie always says : Iāll be back
Ti bom javil ko bomo sli mal telovadit - raceland , grobnik in Redbull Ring so v planu
Denis ne bom .
P.S.: jaz sem se vedno mnenja da je FWD na Ivarckem hitrejsi od RWD
Mogoce se ravno gor āudarivaā
P.S.2.: taprav AWD bi pa lahko āpocilā oba na Ivarckem ā¦
Nor je tale CQPā¦samo, a nima XE veliko veÄ potenciala za naprej kot CIH? (Sam sem drugaÄe pristaÅ” CIHov in mislim, da ga moraÅ” nujno obdržat).
Super bi bilo tole videt na Racelandu, mormo se zment za Piston Cup 2013
@LAUKO :
Mogoce imas prav. Ceprav imata oba , tako CIH kot XE podoben potencijal - oba majstri napilijo na nekaj vec kot 300 konjev .
Sam delov in majstrov za cih je veliko manj.
Sam sem mnenja da je C Kadett z 200 konji zeeeelooo hiter avto na vseh podrocjih . Z vozno dinamiko C Kadett dosega vse meje fizike . Dober kolega pravi, da fizike v ovinku nebomo zjebali , jo pa zelo rad raziskujem - no limit
Salo na stran, vsak avto ima mejo, eni jo dosezejo prej , drugi pozneje , z ādobro voznimā motorjem je pa to se toliko lepse dozivet
Ma danes bom lepÅ”e zaspal⦠Laukotov razum je poÄasi zaÄel delovat
DrugaÄe pa itak hud je ta stroj
Kako da spredaj niste naredili āplugā, Äe se ne motim ste namontirali spojler od golf1?
In to se strinjam, je kadett C in potem so avti
No no peter, med lovit pa ulovit je precej razlie
Pa mislim da nima smisla da možakarju tle smetimo temo
Äe pa bi se radi kregal lahko Å”e vedno odpreÅ” temo XE vs CIH
Ma naki bi se moralo najdet
Pri moji rezalnih pohodih pa sem imel za referenco fante s strani http://www.kadettc.info
Aja sm zdej nadu kej si napisal za dif ā¦
Sej vedno pogledam fotke sam za brat nism biu nikoli priden