BMW E6 2002 (turbo) touring 1971

A to ma take zadnje sedeže da se tud sedišče naprej zloži? :slight_smile:

hmm, kaj pa ma zaj to zaeno masino not ? ok M10 ampak 1.6 ? 2.0 pomojem ni glede na fergi :question: :exclamation:
mi lahko das na ps st. avta da malo pogledam ce ti kaj odkupim od tehnike, preden vstran vrzes :confused: ce je se vse stock ?

drugace pa ko ga bos dajal na dvigalo ti priporocam da ne dvignes na pragih ampak kot na prvi sliki..

a bos peskal karoserijo ?

Pa ne zgubit veselja, ko bos razstavil pa se resil rje bo slo se samo gor.

Zanimiva zadeva, tudi zgleda ne slabo kaj se tiče stanja na prvo oko. Vso srečo, zastavljen cilj mi je všeč! :slight_smile:

Croma ne rabi sreče…

Zakon! Se ena 02 na Slo sceni. Zanimivo bo videt tole predelavo.
Pri takih konjih bo tako težo težko doseči ker bo treba ojačat kak del. Turbo spojler zadnji paše na touring? Kolikor vem ne paše…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moj tudi :laughing: nikol nebi reko da so se oranžni bmwji tak dobro prodajali :blush:

nikoli nisem imel težave z mojo trditvijo : kar ne paše se vpaše…tule velik stvari ne bo pasalo, pa vseeno bo pasalo na koncu. Ni druge :slight_smile:

pa gremo naprej, čeljusti sicer so ampak so boge…

tank, začuda lep zgoraj in spodaj

košare lepe, dihtunge sem sicer dobil zraven ampak zgledajo bolj klaverno

in prvo pranje

poslovilna od haube…tole se ne bo popravljalo

in poslovimo se tudi od vrat - tudi ne grejo več nazaj na avto

hja fant če je uzun tak rjav, zaka si pa kupu tole? no pa poglejmo

v četrtek sem ga napadel na šraufenciger test, po pol ure odkrite edine 2 luknje spredaj med pragi in plehom pri pedalih L in D…to je kar se tiče podna tud vse, in zaradi tega sem tud karoserijo kupil. Ostalo se menja.

Caki a ma tole dva para fedrou na zadnji aksi?

zgleda kot ena zelo dobra osnova ..upam da ne bo kakšnih nepotrebnih presenečenj pri razdiranju

Kaj pa imaš zadaj enih vzmeti viška ? Neki amortizerji z fedri ?

nimam pojma, tud stabilizator me je presenetil, e21 ga ni mela…ta ga ma.

ooo to pa zgleda solidno :slight_smile: sem pozitivno presenecen :sunglasses:

Btw ko bos ze enkrat delal, zadnje roke, ne vem kak ma ta, ampak baje bos moral malo editirat. Ze kao na 2002 Turbo so to pol dosvasali da so zakljucili U - profil, ker je to zacelo s casom zvijat pa pokat pri tistih ki so sli v visje bare. Torej pol bi naj zgledale kot od E21.

sem pokukal včeraj roke, se bo došvasalo takrat ko bo šlo na powerflexe vse skup. Morm začet prebirat turbo in ostale projekte da vidim kaj se da od naprednejših avtov uporabit da bo projekt cenejši, ker karkoli z magično oznako 02 ima cene take da te obrne.

Ej pa da neboš spet motorja stran metal - ga bom jaz spravil če ga ti ne maraš :wink:

pri vsem dnarju ki ga maš bi ti mel motor od mene namesto da ga stran vržem? cje…vedu sem da so najbolj bogati najbolj škrti ! lambo lambo fant, pust bmw-je :laughing:

coffee table :wink:
sej ga nebom zastonj odpelal no :smiley: zadnga si reku da si na deponijo zapelal pa mi je škoda tehnike…
pa kaj mate z temi lamboti zadne cajte? a ti že miuro sanjaš? :smiling_imp:

hahahahahhhhh :laughing: :laughing: :laughing: dej croma na vse zgodaj umiram :laughing: :laughing: :laughing:

raziskovanje VIN številke :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

na bmwslo mi je nekdo prišepnil da to ni 2002 ampak 2000 model nakar sem začel raziskovat VIN številko in našel sledeče, velikokrat se pojavi 2000/2002 oznaka skupaj kot tudi tukaj, kjer se po VIN-u avto razporedi v točno to skupino. Po ostalih forumih in internetnih straneh pa 2000 oznake skoraj ni zasledit, se pojavi v večini 2002.

Glede na letnico izdelave oz. PFL/FL model se je tudi imenoval 2000 touring ali 2002 touring. Predvsem zaradi sprednjega grilla drugje ni bilo velikih razlik.

vrhunsko, zdej mi je jasno zakaj je zadaj stabilizator :laughing: :laughing: :laughing:

pol probam še če je še 5 gang noter pa grem srat mavrice od veselja :astonished: :astonished:

:laughing: :laughing: Stabiji so bli zadi originalno na 100+ konjskih različicah, torej 2002 in 2002+